Saç Uzatma Yöntemleri Kalın ve uzun saçlarıma nasıl kavuşabilirim?

Bilyker36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
1
0
25
Merhaba arkadaşlar,

Bu sitede yeniyim daha henüz araştırıyorum herşeyi ama şimdi çok önemli bi konuya gelmek istiyorum. 21 haziran 18 yaşına girdim. 1,5 senedir saçlarım dökülüyor ve kalınlığını kaybetti. Saçlarımı hiç boyamadım, aileden saç sorunları yok hem anne tarafı hem baba tarafı kalın saçlara sahip ve daha 1,5 sene önce benimde kalın saçlarım vardı.

Dediğim gibi saçlarımı hiç boyamadım. Sadece 1,5 sene önce saçlarımı hergün fön makinası ile kurutmaya başladım birde o zamanlar aşırı stresli olmaya başladım ve sağlıksız beslendim. Fön makinasını artık kullanmıyorum, stres hâlâ var ve sağlıksız beslenmeyi biraz bile olsa kesmeye başladım.

Eski saçlarıma gerçekten yeniden kavuşmak istiyorum. Sanki hiçbişey yardım etmiyor gibime geliyor. Biotin hapları içiyorum, saç vitamin hapları 1 aydır falan ama hâlâ bi fark göremiyorum. Anneme söylediğimde: saçların yine eskisi gibi olur diyor bana ama ne kadar inansam bilmem. Sizin tavsiyeleriniz var mı ve sizce eski saçlarıma yeniden kavuşurmuyum? Uzamasıda çok uzun sürüyor ama.

selam ben uygulamalarımı paylaşmak istedim çünkü benzer durumdan muzdaribim ki benim anne tarafımda saçlar seyrek ve ince telli ama benim çok güzel saçlarım vardı bir süre önce resmen tepemde seyrelti oluştu
öncelikle tavsiyem sabır çünkü düzenli bakımla ancak 1 aydan itibaren sonuç alabilirisin ben şu kozmetik marketlerde satılan ısırgan yağıymış falanmış filanmış inanamadığımdan oturdum kendim yaptım 4 adet kavanoz alıp içine kavanozun yarısından fazlasına ısırgan , kekik ,lavanta ,ve papatya koyup güneş alan yerde yaklaşık 25gün beklettim her gün çalkaladım ,4 ayrı yağım oldu ,sadece hindistan cevizi yağını organic sertifikalı olanlardan aldım gratis rosman watsons gibi markalarda organic sertifikalılardan bulunuyor, haftada 1 gün abartmadan 2 aydır c vitamini e vitamini ve bu yağları karışık saç boyasıyla sürüp masaj yapıyorum bayağı fark etti ,bir defa yıkadığımın ertesi günü sönük ve tel tel oluyordu şimdi kuvvetlendiler hem de bayağı farketti arkadaşlarım bile söylüyor ayrıca dökülme çok çok azaldı ,ve ben hücreleriin yenilenip saçlar geleceğine inanıyorum ,bir de hızlı uzuyor bunu farkettim benim deneyimim bu ,tavsiye ederim

Merhaba,

4 ayrı kavanozların yarısına bitkileri, kalan yarısına zyapı koyup onda mı beklettiniz acaba? Tam olarak nasıl yağ elde ettiniZ?

Merhaba,

4 ayrı kavanozların yarısına bitkileri, kalan yarısına zyapı koyup onda mı beklettiniz acaba? Tam olarak nasıl yağ elde ettiniZ?
Merhaba her kavanoza ayrı bitki ,yani birine ısırgan birine kekik sonra üzerine sızma zeytinyağı güneş alan yarda 3 hafta ağzı kapalı bekliyecek bitkiyi yarısından fazla eklerseniz daha iyi olur önce bitkiyi doldurun kavanoza sonra yağı ,ben çok yararını gördüm ,sizin içinde yararlı olmasını temenni ederim

Bu arada ben 3 gün önce saçımı oryalle açtırdım çok hevesim vardı:) kırmızıya boyadım :) hiç dökülmedi ama tabi bugün yine bakıma devam

Teşekkür ederim, deneyeceğim ben de ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…