Doğal Saç Bakım Kürleri Kalın telli saçları inceltmenin bir yolu varmıdırki?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
66
İstanbul
Kızlar merhaba benm saçlarım kalın telli düzleştirme işleminden
sonra toka taksam hemen seklini alıp bozuluyor,
toka takmasam gayet güzel kullanabiliyorum ama toplamaya gelmiyor
hemen seklini alıyor ve sinir oluyorum..
Kimilerinin saçları toka taktıgı halde seklini almıyor sanki yeni fönlenmiş
gibi duruyor bende dşündüm acaba kalın telli
saçlarımı inceltmenin bir yolu varmıdır diye :9:

İnce telli saçı olanlar kızabilir ama insan basına gelmeden
anlamıyor işte insanlar ters oluyor ince telli kalın, kalın telli ince istiyor.. :)

Benim saçlarımda çok kalın telli :/ Ot gibi duruyor fönlüyken bile. Ara makası attırdım, incelttirdim ama fayda etmedi. Hem kalın telli, hem çok, hem dalgalı, hem elektrikleniyor. Hiç bir şekil veremiyorum :( Bilen varsa bana da söylesin ;(

benim saçlarımda aynen anlattığınız gibi arkadaşlar
bence incelmesinin imkanı yok
ara makası attırınca da çok kötü duruyo
aradan kısalar fırlıyo telleri kalın olduğundan engelleyemiyosunda
ben düzleştirmeye kalktığımda kollarım ağrıyo saatlerce uğraşıyorum
düzleştirince de taş çatlasa 1 saat iyi duruyo sonra elektrikleniyo
eski türk filmlerindeki kadınların saçı gibi kocaman bir saç yığını oluyo kafamda :(

benim saçlarımda aynen anlattığınız gibi arkadaşlar
bence incelmesinin imkanı yok
ara makası attırınca da çok kötü duruyo
aradan kısalar fırlıyo telleri kalın olduğundan engelleyemiyosunda
ben düzleştirmeye kalktığımda kollarım ağrıyo saatlerce uğraşıyorum
düzleştirince de taş çatlasa 1 saat iyi duruyo sonra elektrikleniyo
eski türk filmlerindeki kadınların saçı gibi kocaman bir saç yığını oluyo kafamda :(

Aynen :( Kalın telli ve dolgun saç isteyenlerin aklına şaşıyorum. Bazı hatunları görüyorum, saçları hep fönlü gibi :@

Ben fön cekince iyi oluyor ama teli kalın işte sorunum o :)
brezilya keratin fönü yapmıstım mesela dümdüzdü cok iyiydi ama
sorunum düzleştirnce toka taktıgmda bile hemen o sekli alması
ara makas bende attırıyorum ilk basta iyi geliyor ama uzamaya baslayınca kötü oluyor :14:

şikayet etmeyelim, kalın telli saçlarımızın avanatjını yaş kemale erdikçe görücez. diyelim ki geldik 50lere 60lara, yaşıtlarımızın tepesinde 3-5 tüy varken, bizim hala saçımız olacak kısmetse :1: :1:

ayrıca saç toplamak saçı zaten yıpratır, toplamayalım :52:

şikayet etmeyelim, kalın telli saçlarımızın avanatjını yaş kemale erdikçe görücez. diyelim ki geldik 50lere 60lara, yaşıtlarımızın tepesinde 3-5 tüy varken, bizim hala saçımız olacak kısmetse :1: :1:

Hhahaha teselliye bak :D Brezilya fönü işe yararmı ki? Benden 350 tl istediler, normal insan kafası 150 :/ Ben de normal insan kafası yok çünkü :D

Ben fön cekince iyi oluyor ama teli kalın işte sorunum o :)
brezilya keratin fönü yapmıstım mesela dümdüzdü cok iyiydi ama
sorunum düzleştirnce toka taktıgmda bile hemen o sekli alması
ara makas bende attırıyorum ilk basta iyi geliyor ama uzamaya baslayınca kötü oluyor :14:

Brezilya fönü önerir misin peki? Yaptırayım mı?

Çok Alemsin insallah faydasını ozamanlar görürüüzz :16:

Sıcaklarda mecbur topluyoruzzz :52:

Son düzenleme:
saçlarım kalın tellidir aynen dediğin gibi toka tuttursam şekil alır hemen
ama şöyle bi güzelliği var ince telli olsa çabuk kırılır ve daha çabuk yağlanır

Yaaa muhteşem görünüyor, güle güle düz düz kullan :1: Ama zaman geçtikçe nasıl oluyor, 1-2 ay sonra falan?

Çok tesekkür ederim canım :16: Zaman geçtikçe eski haline dönüyor ama 4 5 ayda tabiki baya kullanabiliyorsun yinede
sülfatsız ürünler kullanacaksın sadece zaten keratinden sonra sacına bakım amaçlı bişi kullanmana gerek kalmıyor :9:
Ben yanlıs sampuan kullandıgım için zamanla bozuldu benmkiler saçlarım iyice dnlensin yapıcam tekrardan hem ozmn toka taktın diyelim saçın tokanın şeklini aldı yıkayınca düzeliyor fönlü gibi muhteem bişi :16: :21:

rdlpstck O bakımdan cok iyi ama birde sekil almasa hemen süper olacakmıs :21:

Çok tesekkür ederim canım :16: Zaman geçtikçe eski haline dönüyor ama 4 5 ayda tabiki baya kullanabiliyorsun yinede
sülfatsız ürünler kullanacaksın sadece zaten keratinden sonra sacına bakım amaçlı bişi kullanmana gerek kalmıyor :9:
Ben yanlıs sampuan kullandıgım için zamanla bozuldu benmkiler saçlarım iyice dnlensin yapıcam tekrardan hem ozmn toka taktın diyelim saçın tokanın şeklini aldı yıkayınca düzeliyor fönlü gibi muhteem bişi :16: :21:

rdlpstck O bakımdan cok iyi ama birde sekil almasa hemen süper olacakmıs :21:

4-5 ay 2 günün yanında muhteşem bir süre. Valla kıycam artık paraya napim :1:

Kalın saçları inceltmeye mi çalışıyosunuz? bence bulduğunuz nimetin kıymetini bilin. çok rahatsız ediyorsa kuaförde uçlarını incelttirebilirsin.

benim arkadaşımın saç telleri çok kalındı her gün düzleştiriyordu düzleştire düzleştre inceli artık saçları ama bi o kadar da yıprandı

Back