• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın Kızlık Zarım varmış çok üzgünüm

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
kızlar merhaba beni bilen bilir malesef 7 ay vajinismus ile uğraştım 1 senelik evliyim. evliliğimin 1. senesinde artık vajinismusu yenmenin verdiği mutluluk ile jinekoloğa gittim. muayene yapamadı çünkü kızlık zarım yırtılmamış ama kanamam olmuştu hatta ilk kanamadan sonraki 5 ilişki de de lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. doktora ilk söylediğim ben yendim vajinismusu gördüm ilişkiye girebiliyoruz ama acı çekiyorum dedim. kızlık zarın kalın dedi bana 2 ay süre verdi sık ilişki ile yırtılmazsa operasyon ile alacağım dedi.
operasyon kısmına eşim yanaşmıyor biz ilişkiye giriyoruz ve o da yırtılır zamanı gelince diyor kesinlikle izin vermiyor. bende ameliyat taraftarı değilim ama doktor bu durumda bebeğin olmaz dedi bana:43::43::43: neden öyle söyledi anlam veremedim eşimde "kızlık zarı durunca bizim ilişkiye girdiğimize anlam veremedi herhalde ondan demiştir hani ilişki yoksa bebek nasıl olacak mantığı ile" dedi
kısacası çok üzgünüm. başka bir doktora git diyeceksiniz ama çok şeyden soğudum. gitsem göstersem o da başka birşey derse psikolojik olarak kaldıramıyorum bu durumu. o kanama neden oldu diyorum doktora zedelenmiştir diyor o zamana kadar egzersiz yapmadan eşimle defalarca ilişki denediğimiz halde her defasında acı ve yanma ile eşimi ittiğimde gelmeyen kan nasıl oldu da ben vajinismus için egzersiz yaptığım zamandan sonra ikinci ilişkide geldi onu daha çözemedim.
sizlere sorum şu acaba bu durumu yaşayan varmı aranızda ve bu durumda olunca illaki bir operasyon geçirmemmi lazım yoksa birşeyler okumuştum eğer zamanla esnerse bir süre sonra yırtılıyormuş? internette yeterli bilgi bulamadım lütfen yardım edermisiniz bana?

bu kadar okuyan var bilen yokmu aranızda arkadaşlar

Canım öncelikle çok geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok açıkçası zor durumlar yaşamışsın allah beterinden saklasın inşallah hani demissin ya doktor ameliyat olmazsan bebeğin olmaz dedi diye çok mantıklı eğer zarın yırtılmasa meni
nasıl yumurtaliklarina ulaşıp yerleşsin bence herşeyi göze alıp.başka doktora da gitmelisin böyle.seylerde soylenen içine.sinmiyosa 2. doktora gidilmeli tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizin bahsettiğiniz kalın zarda olmuyor kızlık zarının kendisini zamanla yenilediği bir türü var doğum yapabilme o duruma oluyo arkadaşım da aynı durumda doğum yaptı buradaki arkadaş zarım kalın diyo doktorun söylediği de mantıklı oluyo yani

Benimde hiç bir fikrim yok arkadaşım :(( ama ben olsaydım 2.bir doktora giderdim bence kesinlikle öyle yap malum artık tek 1 doktora gidip güvenemez olduk canım...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok açıkçası zor durumlar yaşamışsın allah beterinden saklasın inşallah hani demissin ya doktor ameliyat olmazsan bebeğin olmaz dedi diye çok mantıklı eğer zarın yırtılmasa meni
nasıl yumurtaliklarina ulaşıp yerleşsin bence herşeyi göze alıp.başka doktora da gitmelisin böyle.seylerde soylenen içine.sinmiyosa 2. doktora gidilmeli tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun

Merhabalar.

Kızlık zarı doğumda yırtılan var. Nasıl diyebilir ki doktor böyle?

Doğru.

Canım, başka doktora görün derim ben.

Benimde hiç bir fikrim yok arkadaşım :(( ama ben olsaydım 2.bir doktora giderdim bence kesinlikle öyle yap malum artık tek 1 doktora gidip güvenemez olduk canım...

İliskiye girmeyiPte surtunmeyle hamile kalanlar nasil kaliyor acaba.

doktorun ne söylediğini üstünden geçen 2 güne rağmen hala anlayamadım düşünüyorum ama mantıklı birşey bulamıyorum açıkcası. bir diğer doktora gitsem acaba o da moral bozucu bişeyler söyleyip canımı iyice sıkarmı

Bende evlenmeden önce doktorum aynı şeyi söylemişdi aslında kalından kasıtları kızlık zarı bildiğimiz gibi bir zardan oluşmuyor damarlardan oluşuyormuş yani kalından kasıt çok damarlı kanama daha fazla oluyor bozulması daha zor oluyor yoksa çocukla hiç alakası yok ne alaka bakire olanlar bile bir şekilde hamile kalabiliyorken kızlık zarının kalın olmasıyla hamile kalmanın ilişkisini anlayamadım.Herkesin kızlık zarının ortasında çok küçük bir delik zaten vardır adet kanıda ordan akar.Neyse benim bir kaç ilişkide kanama olmuşdu

Bence sen ilişkiye devam et kendini kasman bile acıya sebepdir belki kızlık zarının tamamen bozulmamış olmasıyla ilgisi bile yokdur başka bir doktorada görülebilirsin para içinde söylemiş olabilir yanlız şunu hatırlıyorum ben küçükdüm ozamanlar daha ablam yeni evlenmişdi onunda hep kanaması oluyordu ilişkide kızlık zarı kalınmış küçük bir operasyonla aldılardı tamamen bozulmayabiliyor demekki ama çocukla ilisi yok birazcık bile bozulsa sperm dediğin nedir gözle bile görülmüyor kaçıp içeri girdikden sonra

Bence sen ilişkiye devam et kendini kasman bile acıya sebepdir belki kızlık zarının tamamen bozulmamış olmasıyla ilgisi bile yokdur başka bir doktorada görülebilirsin para içinde söylemiş olabilir yanlız şunu hatırlıyorum ben küçükdüm ozamanlar daha ablam yeni evlenmişdi onunda hep kanaması oluyordu ilişkide kızlık zarı kalınmış küçük bir operasyonla aldılardı tamamen bozulmayabiliyor demekki ama çocukla ilisi yok birazcık bile bozulsa sperm dediğin nedir gözle bile görülmüyor kaçıp içeri girdikden sonra

para için olsa neden 2 ay bekleyelim dedi doktor diyor eşim de
bana da şöyle geliyor ilk ilişkide zedelendi ve esas nokta şu vajen girişi bakireyken mercimek kadardı şimdi kocaman oldu acaba ilişkiye devam ettikçe bozulurmu? zaten belli bir yere kadar acı hissetmiyorum da o noktaya geldiğimde anormal bir yanma oluyor sanırım orada da zar bulunuyor zamanla bozulur dimi? çok kafama taktım nedense ameliyat olmayı istemiyorum eşim hiç istemiyor

aman be anım ya okyanusu geçmişsin derede boğulur muyum acaba diyorsun.sen vajinismusu yenmişsin bundan mı çekiniyorsun.normal cinsel hayatınıza devam edin büyük ölçüde darbe almış belli ki.zamanla da komple yırtılır.yırtılmasa bile doğumda gider nasılsa.eğer acı devam ederse de minik bir operasyonla kurtulursun.minik bir çizik yani büyük bir ameliyat gibi düşünme.

aman be anım ya okyanusu geçmişsin derede boğulur muyum acaba diyorsun.sen vajinismusu yenmişsin bundan mı çekiniyorsun.normal cinsel hayatınıza devam edin büyük ölçüde darbe almış belli ki.zamanla da komple yırtılır.yırtılmasa bile doğumda gider nasılsa.eğer acı devam ederse de minik bir operasyonla kurtulursun.minik bir çizik yani büyük bir ameliyat gibi düşünme.

eşimde zamanla yırtılır onu bekleyelim diyor Allahım yaaaa

zarın kalınlığıyla gebeliğin alakası yok eğer tam birleşme oluyorsa spermler vajinaya boşalıyor demektir ve bu da gebelik için yeterli yani gebe kalabilirsin ve doğumda yırtılır zar.

şaşkınanne gecmiş olsun cnm bende dun bizim topickte yazını okudum ne oldu acaba dedim demek buymuş üzüldüm cnm ama bence 2.doktora git sacma açıklama yapmış benım arkadaşımında esnekmiş doğum yaptı sezeryanla ve halen zarı yırtılmadı ne alaka bebek olmaz demiş git görün başka doktora için rahat etsin

kızlar merhaba beni bilen bilir malesef 7 ay vajinismus ile uğraştım 1 senelik evliyim. evliliğimin 1. senesinde artık vajinismusu yenmenin verdiği mutluluk ile jinekoloğa gittim. muayene yapamadı çünkü kızlık zarım yırtılmamış ama kanamam olmuştu hatta ilk kanamadan sonraki 5 ilişki de de lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. doktora ilk söylediğim ben yendim vajinismusu gördüm ilişkiye girebiliyoruz ama acı çekiyorum dedim. kızlık zarın kalın dedi bana 2 ay süre verdi sık ilişki ile yırtılmazsa operasyon ile alacağım dedi.
operasyon kısmına eşim yanaşmıyor biz ilişkiye giriyoruz ve o da yırtılır zamanı gelince diyor kesinlikle izin vermiyor. bende ameliyat taraftarı değilim ama doktor bu durumda bebeğin olmaz dedi bana:43::43::43: neden öyle söyledi anlam veremedim eşimde "kızlık zarı durunca bizim ilişkiye girdiğimize anlam veremedi herhalde ondan demiştir hani ilişki yoksa bebek nasıl olacak mantığı ile" dedi
kısacası çok üzgünüm. başka bir doktora git diyeceksiniz ama çok şeyden soğudum. gitsem göstersem o da başka birşey derse psikolojik olarak kaldıramıyorum bu durumu. o kanama neden oldu diyorum doktora zedelenmiştir diyor o zamana kadar egzersiz yapmadan eşimle defalarca ilişki denediğimiz halde her defasında acı ve yanma ile eşimi ittiğimde gelmeyen kan nasıl oldu da ben vajinismus için egzersiz yaptığım zamandan sonra ikinci ilişkide geldi onu daha çözemedim.
sizlere sorum şu acaba bu durumu yaşayan varmı aranızda ve bu durumda olunca illaki bir operasyon geçirmemmi lazım yoksa birşeyler okumuştum eğer zamanla esnerse bir süre sonra yırtılıyormuş? internette yeterli bilgi bulamadım lütfen yardım edermisiniz bana?

çok aciip saçma geldi bana ilişkiye girince p....s zaten zarı geçmiş oluyo ee sp...rmler de yolu bulur zaten ;) bence moralin hiç bozulmasın arkadaşların dediği gibi doğumla yırtılanlar var istediğin zaman başka bir doktora gönül rahatlığıyla git bence gönlünü ferah tut..

Kızlık zarının hamilelikle ilişkisi olduğunu gerçekten uzman bir doktorun söylemiş olması dehşet verici bir şey. Kesinlikle moralinizi bozmadan başka bir uzman doktora muayene olun, şikayetinizi bildirin.

mrb bende evlendiğimde aynı sorunları yaşadım vajinusmus ve diğeri o zaman ki duygularımı anlatamam 8 ay karar veremedim hatta birinde masadan kaçtım ve en sonunda ufak bi operasyon geçirdim hiç korkulacak birşey değil hissetmiyorsun bile ...gerçi aradan 10 yıl geçti ama dün gibi aklımda

Back