• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalın kızlık zarı

seda57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
54
30
88
eşimle ilişkiye giremedim vajınusmustan şüphelendım doktora gittim kızlık zarının deliği çok küçük dedi normalde 2 parmak olmalı dedi operasyonla alalım yoksa cok acır dedi vajınusmus içinde ince bi çubuk soktu hiçbi sıkıntı olmadan kesin vajınusmus değilimdir dimi.. bu operasyonu geçiren var mı

Biraz skintili bir konu evet yardim alman onemli bence canim

aynı durum bende de varmış bugün doktora gttim öğrendim aldırmalı mıyım...

eşimle ilişkiye giremedim vajınusmustan şüphelendım doktora gittim kızlık zarının deliği çok küçük dedi normalde 2 parmak olmalı dedi operasyonla alalım yoksa cok acır dedi vajınusmus içinde ince bi çubuk soktu hiçbi sıkıntı olmadan kesin vajınusmus değilimdir dimi.. bu operasyonu geçiren var mı
çubuk soktuğunda kasılmadıysanız gitmesine izin verdıysenız vajinusmus degılsınız,kalın kızlık zarı doktor tarafından müdahaleyle halledılıyır,geçmiş olsun

11 aydır evliyim yapamadık. erteledim bu zamana kadar. vajınusmus oldgumu düşünmüstüm. parmak egz yapamadım. bi de dktora gorunıyım dedim. operasyon gerekli kalın ve delik çok küçük dedi. vaji değilsin dedi. belki de bu süre zarfında atlattım bilemiyorum. dktora gtmeye cesaret geldi çnkü. araştrma yapıyorum ne yapmalı diye...

aynı durum bende de varmış bugün doktora gttim öğrendim aldırmalı mıyım...
bendede aynı sorun vardı benimkindede zarı ortadan ikiye bölen kalın bir parça vardı.Hatta bu parça bende dahada derine dogru gidiyormuş,doktorum operasyon sırasında görmüş. Yeni operasyon geçirdim aldırdım. Narkoz oldugunu için pek bişi hissetmiyorsun. Sorun zardan,darlıkdan kaynaklanıyorsa aldırmalısın.Korkacak bişi yok. Bizim operasyon yeni oldugu için iyileşene kadar ilişki yasak o yüzden tedavi sonrası tekrar bi korkma veya sorun olurmu bilmiyorum. Doktor hiç birşey olmayacagını söyledi.

arkadaşlar ben de evleneli 1 ay oldu, eşimle ilişkiye giremedik doktora gittim, doktor normalde ortada olan kızlık zarının üzerinde bulunan deliğin, bende kenarda ve çok küçük olduğunu ve operasyona ihtiyacım olduğunu söyledi, biraz araştırdım ameliyat olanlarda da ağrılı geçirenler ve ilişkisinde de yine ağrısı olanlar varmış kesin çözüm mü ameliyat yardımcı olur musunuz?

Back