• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın derililer koşun!! Selçuk Yazan?

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
33
Merhabalar 2 ameliyat geçirdim istediğim sonucu elde edemedim, dr lar kalın derili olduğu söyledi.. burada da dr araştırması yapıyordum aklıma birkaç dr yattı ama söylenenlere göre hiçbiri istenilen kadar küçültemiyor. Neyse dün instagramda #kalınderiliburun diye arama yaptım çıkan resimlere baktım. Selçuk Yazan adında bir dr buldum ve kalın derili burunları kücücük yapabiliyor. Deriyi increltiyormuş, gerçi bazı yaptıı brunları aşırı kücük buldum, oyuncak bebek burnu gibi.. dr hakkında forumda hiçbir yorum bulamadım, burnunu yaptıran var mı hic, vaesa fiyat nedir acaba?

İnstagram resimlerinde yaptığı burunları çok beğeniyorum hastanın isteğine uygun yapıyor gördüğüm kadarıyla ama bir sorun var ki hiç bir hastasına denk gelmedim resim yükleyip benim doktorum Selçuk yazan ve çok memnunum diyen. Az önce forumda 1 kişiye denk geldim sahte reklamdan profili kapatılmış Onun dışında instagram daki fotoğraflar gerçekse eğer çok başarılı

Merhaba ben de instagramdaki paylaşımlarını beğeniyorum son paylaşımları hatta çok başarılı Bazı burunlar küçük bazı burunlar daha doğal .Heralde isteğe göre yapıyor .Kendi sayfasında Resim ekleyen hastasını gördüm hatta yabancı bir kız .Ana Korac diye .Yurt dışından hastaları var gibi görünüyor.Bence sayfası uluslar arası.Bir de sadece burun değil göğüs ameliyatı ve dudak dolgusu işlemleri de başarılı.Sadece biraz genç bir doktor gibi geldi bana .Hastalarının resimlerinin altına yaptığı yorumlar baktım memnunlar.

İnstagram resimlerinde yaptığı burunları çok beğeniyorum hastanın isteğine uygun yapıyor gördüğüm kadarıyla ama bir sorun var ki hiç bir hastasına denk gelmedim resim yükleyip benim doktorum Selçuk yazan ve çok memnunum diyen. Az önce forumda 1 kişiye denk geldim sahte reklamdan profili kapatılmış Onun dışında instagram daki fotoğraflar gerçekse eğer çok başarılı
Merhaba ben de instagramdaki paylaşımlarını beğeniyorum son paylaşımları hatta çok başarılı Bazı burunlar küçük bazı burunlar daha doğal .Heralde isteğe göre yapıyor .Kendi sayfasında Resim ekleyen hastasını gördüm hatta yabancı bir kız .Ana Korac diye .Yurt dışından hastaları var gibi görünüyor.Bence sayfası uluslar arası.Bir de sadece burun değil göğüs ameliyatı ve dudak dolgusu işlemleri de başarılı.Sadece biraz genç bir doktor gibi geldi bana .Hastalarının resimlerinin altına yaptığı yorumlar baktım memnunlar.
Aynen ben de ona şaşırdım, çok güzel burunlar yapmasına rağmen burda hiç yaptıran yok sanırım.

Fiyatla ilgili bilgisi olan lütfen görün bizi :))

Gerçekten bu beyfendiye türkiye den ameliyat olan yok mu ? Çok ilginç, hiç yorum göremiyorum .

Back