kalın derili burun estetiği

cicek999

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
26
4
30
merhabalar, ocak ayında ameliyat olmuştum altıncı ayıma geldim. burnum da kalın derili. çok iyi bir doktora olmuştum ancak burnuma baktığımda yandan güzel ancak önden aynı ucu ve kanatları. sizce zamanla geçer mi, benzer durumu yaşayan var mı? aynı doktora ince derili bir arkadaşım oldu ve harika burnu ancak benim ki oldukça moralimi bozuyor.

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum hangi doktora oldunuz özelden fotoğraf atma şansınız var mı?

Kalın deri sorunu sanıyorum ki, ben de çok başarılı bir doktora ayrıca tanıdığım 5 arkadaşımı da burnunu yapan ve mükemmel yapan doktor a oldum sonuç hüsran. Revizyon da düzeltti biraz ucunu ama yine aynıya dönüyor sanırım biraz burun ile de alakalı heralde

Sizin doktorunuz revizyona ücret aldı mı acaba

Merhaba, burun ucu ve kanatlarinizda bir degisiklik oldu mu hazirandan bu yana? Benim de kalin derili ve kanatlarim cok genis gorunuyor. Ameliyatimin ikinci haftasi ama kuculeceginden supheliyim.

Kalın deri arkadaşlar umut satıyor bazı doktorlar. Kemiğe kikirdaga müdahale ediyor cilde deriye degil. Çok değişmez 2. Ameliyatı olursunuz en fazla yine o kadar kibar olmaz. Hem şans işi hem cilt tipi talihsizliği diyelim

Merhaba, burun ucu ve kanatlarinizda bir degisiklik oldu mu hazirandan bu yana? Benim de kalin derili ve kanatlarim cok genis gorunuyor. Ameliyatimin ikinci haftasi ama kuculeceginden supheliyim.
Merhaba maalesef çok olmadı hala kötü baya

Ama benim eski burnumun ucu daha küçüktü ameliyattan sonra büyüdü resmen

Benım deri kalınlıgımın erkeklerınkı ıle aynı oldugunu söyledı doktorum.Yaş olarak da doktorların amelıyattan verım aldıkları yaş aralıgına sahıp degıldım (18-35 yaş arası ) .Kemerlı , burun ucu ve kanatları geniş bir burna sahıp olmama ragmen şu an aynaya baktıgımda yıllardır görmek ıstedıgım burna sahıp oldugumu görüyorum.Ustelık daha amelıyat uzerınden 15 gun gectı.2 ay boyunca da şişlikler çoğunlukla gıdecek dedı doktorum.Ben sımdı bıle çok mutluyum. Karamsar olmayın iyi bi doktor bulun.Bknz.Uğur Şahin

Eklentiler

• IMG-20241030-WA0009.jpg
    170,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20241030-WA0004.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 88
Erken dönemde kalın derili bir burun için harika sonuç bayıldım. 35 göstermiyorsun asla. Güle güle kullan ,

Ay çok güzel olmuş hangi doktora yaptırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…