Kalın bacaklara çözüm?

Lionn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
110
62
29
Kızlar bu yaz platesle 4 kilo verdim.bacaklarım için plates yaptım.baya inceldiler eskiye göre, sıkılaştılar. ama artık plates de fayda etmiyor.bi süre sonra plates kasa felan mı çeviriyo acaba? Yürüyüşe mi başlasam bacaklarımın incelmesi için? Bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen

Offf benim derdimde çöp misali olan ayak bileklerim. Şükürsüzmüyüz neyiz tövbe tövbe....

Üst bacaklarım incelsin diye squat yapıyorum tabi bende selülit çok onlar eriyecek

Sırt üstü uzanıp bacaklarını karnına doğru çek bunu 10 kere yap 30 saniye dinlen sonra yine 10 kere yap, sonra yine dinlen ve bir 10 kere daha yap yani toplamda 3 tur.
Yan yatıp dizlerini bükmeden bacaklarını kaldır indir yine yukarda ki gibi 10 ar 10 ar 3 kere.
Bir de ellerini yukarı kaldırıp sağa sola esne yine 10 ar 10 ar 3 tur. Aklıma gelenler bunlar.
Ev arkadaşım beden eğitimi öğretmenliği okuyordu ve yapıyordu sürekli basen ve bacak inceltiyormuş bunlar..
Bir de günde en az 2 litre su iç. Bol bol koş yürüyüş yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…