Brezilya fönü yani ,Şiddetle karşı çıkıyorum. Arkadaşım kuaför. Kesinlikle yaptırmamam gerektiğini ve çok zararlı olduğunu söyledi. Bakım yapıyor dediklerine inanmayın, hem saçlar aylarca düz kalacak ve içinde kimyasal bulundurmadan bakım yapacak. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başka yollar aramanızı tavsiye ederim.
ben 3 kere kalıcı düzleştirme defrize yaptırdım ama dikkat brezilya fönü aynı şey değil. bu kokusuz ve 1 günlük bir işlem. brezilya fönü de yaptırdım 1 kere ama hemen bozuldu ve tam düz de olmadı zaten. bizim gibi kalın telli ve dalgalı saçları brezilya fönü paklamaz. kalıcı düzleştirmeyi straight therapy diye bi ilaçla sakaryada 3kere yaptırdım.çokçok memnun kaldım.8-9 ay kullanabiliyosun. en son yaptırdıktan 9 ay sonra tekrar yaptıracaktım ama hamile olunca yaptıramadım. ama artık saçlarım eskisi gibi değil.banyodan sonra fırçayla tarayarak kurutuyorum ve epey düzleşiyor.üstüne üşenmez bi de düzleştirme yapsam en azından doğuma kadar idare eder beni. brezilya fönüne göre daha pahalı ama değiyor. yani brezilya fönüne verdiğim para resmen boşa gitti.3 ay zor dayandım. benim saçlarım uzun ve sık. en son yalvar yakar 400e yaptırmıştım 1 yıl önce. yaz kış farketmiyor istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz.benim en son yaptırdığımda hazirandı. ayrıca ilk yaptırdığımın ertesi günü ablam zor bi doğum yaptı hastane de yanındaydın tel toka taktım yanlarıma ama bi sorun veya iz olmadı
fiyatları nedir peki ?ben 3 kere kalıcı düzleştirme defrize yaptırdım ama dikkat brezilya fönü aynı şey değil. bu kokusuz ve 1 günlük bir işlem. brezilya fönü de yaptırdım 1 kere ama hemen bozuldu ve tam düz de olmadı zaten. bizim gibi kalın telli ve dalgalı saçları brezilya fönü paklamaz. kalıcı düzleştirmeyi straight therapy diye bi ilaçla sakaryada 3kere yaptırdım.çokçok memnun kaldım.8-9 ay kullanabiliyosun. en son yaptırdıktan 9 ay sonra tekrar yaptıracaktım ama hamile olunca yaptıramadım. ama artık saçlarım eskisi gibi değil.banyodan sonra fırçayla tarayarak kurutuyorum ve epey düzleşiyor.üstüne üşenmez bi de düzleştirme yapsam en azından doğuma kadar idare eder beni. brezilya fönüne göre daha pahalı ama değiyor. yani brezilya fönüne verdiğim para resmen boşa gitti.3 ay zor dayandım. benim saçlarım uzun ve sık. en son yalvar yakar 400e yaptırmıştım 1 yıl önce
önerebileceğiniz marka var mı acabaStraight Therapy Genel olarak Daha önce Glatt adıyla piyasada duyulmuş olan saç düzleştirme /defrize ürününün geliştirilerek hem performans olarak daha iyi sonuç veren, hem saçı yıpratma noktasında daha hassaslaştırılmış halidir. 6 ile 12 ay arası kalıcılık sağladığı eğitim veren uzmanlarca anlatıldı bize. Yaptığımız uygulamalardan şu ana kadar memnuniyetsiz bir dönüş olmadı. saçın uzama süresi ve uzayan saçın kendi yapısında belirmesi dışında herhangi bir negatif durumla karşılaşmadık. yalnızca işlem görmüş saçlara uygulama konusunda sıkıntı yaşandığını bazı kuaför arkadaşlarım dile getirmişlerdi. Bu konuda bilgi isteyen arkadaşlar olursa severek yanıtlarım. teşekkürler.
Ben straight terapi 2 Sefer yaptırdım ve çok memnunum. Fakat saçta boya olmaması lazım. Saç uzadığı için diplerden dolayı 1 sene sonra yeniden yaptırdım. Daha önce nasıl keşfetmemişim bunu. Saçım daha parlak yumuşak oldu çok büyük kolaylık. Tabi bilinen bir kuaföre yaptırmakta fayda var. Çalıştığım için her sabah o elektrilikli saçlarla uğraşmamak ne büyük mutlulukönerebileceğiniz marka var mı acaba
Nerde yapıyorsunuz acaba bende yaptırmak istiyorum.Straight Therapy Genel olarak Daha önce Glatt adıyla piyasada duyulmuş olan saç düzleştirme /defrize ürününün geliştirilerek hem performans olarak daha iyi sonuç veren, hem saçı yıpratma noktasında daha hassaslaştırılmış halidir. 6 ile 12 ay arası kalıcılık sağladığı eğitim veren uzmanlarca anlatıldı bize. Yaptığımız uygulamalardan şu ana kadar memnuniyetsiz bir dönüş olmadı. saçın uzama süresi ve uzayan saçın kendi yapısında belirmesi dışında herhangi bir negatif durumla karşılaşmadık. yalnızca işlem görmüş saçlara uygulama konusunda sıkıntı yaşandığını bazı kuaför arkadaşlarım dile getirmişlerdi. Bu konuda bilgi isteyen arkadaşlar olursa severek yanıtlarım. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?