Dudak Makyajı Kalıcı ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
Kzılar kalıcı ruj önerileriniz neler

Max Factor Lipfinity dün öğlen testerden sürdüm..Akşam çıktı..Birde koyu renk olunca sadece kıyılarda kalıyor.dudak iç kısımları çıkınca kötü görüntü oluyor.Dudağa yakın bir renk alayım diyorum ama.Sürekli parlatıcısını tazelemek gerekiyorsa ne anladım bu işten

avonun kalıcı rujları cidden çok kalıcı, ama yeni serileri de öyle midir bilmiyorum.
bir de şu heryerde satılan yeşil rujlar inanılmaz kalıcı ama renk seçeneği yok. genelde pembe oluyor dudakta.ben önce bunu üzerine başka herhangi bir ruj sürüyorum üstteki ruj gitse bile dudaklarım hiç rujsuz kalmamış oluyor

kırmızı olanları var canım onların. hemde baya kıpkırmızı yapıyor. ben bazen kullanıyorum. ama çok yalıyorum dudaklarımı sanırım. kenarlarında çizgi çeklinde kalıyor bazen. çirkin görünüyor..

keşke bana da kırmızı denk gelse ya, hepsi pembe oluyo bende :26: o çirkin görüntü bende ertesi gün kalkınca oluyo, çünkü hiç dudak makyajını geceden silme alışkanlığım yok

keşke bana da kırmızı denk gelse ya, hepsi pembe oluyo bende :26: o çirkin görüntü bende ertesi gün kalkınca oluyo, çünkü hiç dudak makyajını geceden silme alışkanlığım yok

dudak renginden mi oluyor acaba dicem ama pembe olanlar varmış duymuştum.
kız yatağa yastığa bulaşır silde yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…