kalıcı makyaj

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
arkadaşlar,

istanbuldayım, kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum kaşlarıma ve göz kapaklarıma.yaptıran varsa önerilerini alabilir miyim?nelere dikkat etmeliyiz?bir de iyi yapan, şekli rengi iyi tutturan bildiğiniz bir uzman varsa önerebilir misiniz?önemli bi konu çünkü 1-2 sene yüzde kalacak bişey.hem korkuyorum hem de yaptırmak istiyorum.yardım !!!

arkadaşlar,

istanbuldayım, kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum kaşlarıma ve göz kapaklarıma.yaptıran varsa önerilerini alabilir miyim?nelere dikkat etmeliyiz?bir de iyi yapan, şekli rengi iyi tutturan bildiğiniz bir uzman varsa önerebilir misiniz?önemli bi konu çünkü 1-2 sene yüzde kalacak bişey.hem korkuyorum hem de yaptırmak istiyorum.yardım !!!

merhabalar
bende 4 ay önce kaşlarıma yaptırdım, biraz daha kalın ve şekilli olsun istiyordum.VEEee cok memnunun iyki yaptırmışım diyorum.
izmirde iyi bir estetik kliniğine istanbuldan ayda 2 gün gelen bie makyöz var, ismi Erdal soyadını unuttum..ona yaptırdım benn
iyi bir makyöz ünlülerinde makyazüymüş resimleri falan var..istedigin sekli abartmadan istedigin gibi yapıyor..ama özelliklee rengini tutturmak zor... inan benimkini kimse anlamıyor..renginde kaş rengimle aını oldu..
ben tavsiye ederim doğru birini bulursan yaptır, bence..
sevgiler

ayrıntılarını bilmiyorum..belli bir yerde mi calışıyor yoksa özel mi sormak lazım..
merak edenler için..
isim Erdal bektaş.internette kalıcı makyaj erdal bektaş yazdığınızda onunla ilgili haberler bulabilirsiniz

Back
X