Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı eşiğim çok düşük biri olarak uyuştururken iğne çok acıtıyor 5 iğne yaptılar ondan sonrasını hissetmiyorsun uyuşukluk geçmesi bittikden aonra 2-3 saati buluyor o gün inanılmaz bir yanma hissi var bugün 2 günüm biraz daha iyiyim oturur kalkarken canım acıyor sadeceAcı oluyor mu
Nasıl geçtiBen de dün yaptım
neden diktirdiniz?Kendimi daha iyi hissetmek için
Zar delisi hırtlara kendilerini itelemek için.Niye delinir niye dikilir delinmişse diktirmek niye anlayamadığım şeyler
Çok saçma o düşüncede biriyle evlenmeye gerek yok bir şey yaptıysan arkasında duracaksın ve cömertçe söyleyeceksin kabul edecek olan öyle kabul edecekZar delisi hırtlara kendilerini itelemek için.
Bunu sorun etmeyecek biriyle dürüstlük üzerine kurulu bir evlilik yapsanız iç huzurunuz için daha iyi olmaz mıydı?
Sadece soruyorum meraktan gerçekten.
Ömür boyu ben bu adamı kandırdım ile yaşanır mı ya ??Herhangi bir ilişkim yok şuan çok küçük yaşlarda böyle bir şey yaşadım kimsenin hayatını yaşadıklarını sorgulayamayız senelerdir düşünüyordum ancak kendimde o gücü buldum ve yaptırdım evliliğe giden bir ilişkim olmadığı o kişi için yapılan bir şey değil
Seni kabullenen bı zahmet her türlü kabullensin. Canımı bile bunun acitmazdim istemeyen yol orda. Geçmiş olsun tekrar sizedereklam işbirliği yok
Neden diktirdiniz bilmiyorum ama öyle ortaya yazıyorum. Sevgilisi ya da nişanlısı tarafından bu tarz baskıya maruz kalan kadınlar için söylüyorum:reklam işbirliği yok