• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı diktirdim dürüstçe çekinmeden herşeyi sorabilirsiniz

Acı oluyor mu

Acı eşiğim çok düşük biri olarak uyuştururken iğne çok acıtıyor 5 iğne yaptılar ondan sonrasını hissetmiyorsun uyuşukluk geçmesi bittikden aonra 2-3 saati buluyor o gün inanılmaz bir yanma hissi var bugün 2 günüm biraz daha iyiyim oturur kalkarken canım acıyor sadece

Bunu sorun etmeyecek biriyle dürüstlük üzerine kurulu bir evlilik yapsanız iç huzurunuz için daha iyi olmaz mıydı?

Sadece soruyorum meraktan gerçekten.

Ömür boyu ben bu adamı kandırdım ile yaşanır mı ya ??Herhangi bir ilişkim yok şuan çok küçük yaşlarda böyle bir şey yaşadım kimsenin hayatını yaşadıklarını sorgulayamayız senelerdir düşünüyordum ancak kendimde o gücü buldum ve yaptırdım evliliğe giden bir ilişkim olmadığı o kişi için yapılan bir şey değil

Ne için yapıldı bu operasyon peki, sağlık için mi? Çok bayağı bir şey. Henüz aday olmasa da elbet birini kandıracaksınız bu şekilde. Erkeklere o konularda acımam da kadınların kendine olan saygısızlığı insanı üzüyor.

Lütfen herkes yorum yaparken kendisine gelsin ve yorum yaparken karşı tarafın psikolojik durumunu da düşünün herkesin aile yapısı aynı değildir bir bakarsınız ilerdeki eşi 30 yıl sonra bunu onun yüzüne vurur ve bu çok kırıcı olur buna çok basit bir kavga esnasında bile söylese kadının psikolojisi bozulur o zaman keşke diktirseydim de kandırsaydım der. Maalesef ki biz kadınlar kendi evliliğimizde 40 yıl sonra bile olsa ezilebilecek durumdayız bu bir gerçek. Güçlü olursak olalım ne kadar kendi işimizi yapıyor olursak olalım evlilik işin içine girince bambaşka oluyor. Kimse kimseyi yargılamasın gerçekten merak ettiğiniz için sorun bu soruları karşı taraf emin olun ki bu operasyonu olmayı tek seferde düşünmiştir hemen karar vermemiştir bu parayı denkleştirmek ya da bu ameliyat sürecini göze almak bile uzun bir vakit ister lütfen kimseyi kırmayın. Ona bakarsanız ben de labioplasti oldum ilerdeki eşime “iç dudaklarım çok büyüktü aldırdım” demezsem onu kandırmış mı olacağım ? İkisinin aynı şey olmadığını söyleyeceksiniz ama inanın objektif baktığınız zaman ikisini aynı kefeye koymak ne kadar saçmaysa bu yargılamaları ve sorduğunu soruları karşı tarafa sormakta o kadar saçma

bu yargılayanlar ve karşı tarafı kötü hissettirmek için yorum yapanlar bu şekilde davrandığınız sürece kızlık zarını diktiren kişilerin önüne asla geçemeyeceksiniz. Bu durum operasyon yapan kişilerin sayısını nasıl azaltmayacaksa aynı zamanda bu operasyonu olacak olan kişilerin burada yazılan tecrübeleri okuyup bilgilenmesi açısından da engel oluyorsunuz. Bırakın herkes özgürce tecrübelerini paylaşsın bu operasyonu olan ya da olacak çoğu kadının konu sahibine buradan yazmak yerine özelden mesaj attigina bahse girerim bunun sebebi de ne biliyor musunuz? Sizin buradaki baskılarınız. İnternet ortamında bu baskılarla beraber bu duruma düşen kadınların kendi ailelerinde ve gerçek hayatlarında nasıl bir baskı altında olduklarını siz düşünün. Herkesin herkes gibi bir yaşantısı yok herkesin herkes gibi bir ailesi yok ya da herkesin herkes gibi ezilmeyi göze alacak cesareti yok. (herkes kelimesini çok fazla kullandığım çünkü herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz) belki kızlıklarına kafayı takan bir erkek için gerçekten değmeyecek bir acı ve maddi kayıp, ama inanın ki eğer bir erkek bunu kafaya takıyorsa ve bir kadın bu baskılardan dolayı bundan korkup bu yola başvuruyorsa bu tür kızlık zarını kafaya takan erkek ile ailesine kandırılmak müstehak . Kimse kusura bakmasın

reklam işbirliği yok
Neden diktirdiniz bilmiyorum ama öyle ortaya yazıyorum. Sevgilisi ya da nişanlısı tarafından bu tarz baskıya maruz kalan kadınlar için söylüyorum:

Sizi kızlık zarı ve bekaret için değil, kendiniz olduğunuz için seven biriyle ilişki kurun. Kendi kıymetinizi bilin, kendinizi sevin, zihniyeti kirli olan bazı erkeklere kendinizi süpürge etmeyin ve özgüveninizi düşürmelerine, aşağılamalarına müsaade etmeyin. Sınırlarınız net olsun.

Ben şimdiye kadar eşime asla yalan söylemedim kaldı ki çok hassasiyet gösterdiği bir konuda arkasından iş çevirmiş olmak. Zaten hiçbir mutlu evlilikte sahtekarlık olmaz. Sırf bacak arası yüzünden sırt çevrilen sizseniz şanslı hissetmelisiniz toplumda itilip kakılıp sindirilen eşlerden biri olmayacağınız için.

Baskı olarak algıladığınız buraya yorum yazan her bir kadın sizlerin daha özgür olabilmeniz, kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeniz ve toplumsal dayatmalara boyun eğmemeniz için size omuz çıkan birer kız kardeş.

Back