Hangi doktora yaptırdın ? bilindik mi bende gökçen erdoğana yaptırdın iki yıl önce kontrole hiç gitmedim ama baktığımda komple açık içi
evleneceğiniz kişi bakire olmadiğınızı bilmiyor mu yani ne demek ipler farkedilmeyecek mi?
aynada gözüküyor mu?
Onemlı dıl gecıcı dıker
Doğum ve kadın hastalıklarında iyi olabilir ama her doktor iyi kızlık dikemiyor bilgin olsun dikkatli ol yaparım der Gökçen erdoğan gibi sonra bi bakmışsın dikişler yok ortadaHayır bilindik değil malesef ama büyük bir şehirde yaşıyorum ve çok iyi yorumlar duydum hakkında doğum ve kadın hastalıkları hakkında. Bugün kontrole gittim dikişler kendiliğinden düşecekmiş korkacak bir şey yok çok güzel tutmuş dedi ama çok geniş ve yırtık duruyor anlayamadım.
Bir şey yapıyorsa arkasında durmalı insan. Cinsellik mi oldu veya kazara bir şey bu mi oldu, ben Buyum kardeşim demeli. Böyle koca atlatılır da Allah nasıl atlatılır acaba?
Bak bende sen gibiyim parmak soktum bozdum içim içimi yedi hep 14 yaşlarımdayken yaptım şimdi 27 yaşındayımİnanmıyorlar, cinsellik yaşamadığım için bu işlemi yaptırmakta bir sakınca görmüyorum.
Biraz erken yaptırsaydın ya15 gün önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmıştım. Bugün sancı hissettim ve aynaya baktığımda dikişlerimin açıldığını gördüm. Çok kötüyüm. Düğünüme 25 gün kaldı. Doktor tekrar yaparız dedi ama bu sürede nasıl kaynayacak? İpler fark edilmeyecek mi ilişkide? 15 gün oldu ama hala ipler duruyor şuan açılmasına rağmen. Lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?