• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikiminde doktor asistanı izlemesi sartı ile ücretsiz yapilabilecegini söyledi fikriniz neidr

vitamin

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
113
-18
621
Kocaeli
Merhabalar kızlıl zarö dikimi arastırırken bi doktorla karsılastım bilindik kadın bi doktor asistanınında izlemesi kosulu ile ucretsiz yapabilecegini söyledi napabilirim?sizce fikriniz nedir yaptırsammı ?bi hafta hic kıpırdamadan yaticakmısım kalkmıycakmısım fikirlerinize ihtiyacım var tesekkürler ederim

İlginç istese zaten asistan girer. Yanında pamukları tutucağım falan diye bir şekilde sokar izletirler. Hatta asistana istese bir kısmını bile yapması için izin verebilir diye biliyorum. Sonuçta yardımcısı, her ameliyata girecek hemşire için falan onay alınmıyorsa bunda niye alınsın anlayamadım. Böyle bir izin istese dahi ücretsiz teklif etmesi de garip. Ücreti değiştirmeden kabul edecek insanlar çıkar elbet. Sadece izleyecek sonuçta. İlginç

İlginç istese zaten asistan girer. Yanında pamukları tutucağım falan diye bir şekilde sokar izletirler. Hatta asistana istese bir kısmını bile yapması için izin verebilir diye biliyorum. Sonuçta yardımcısı, her ameliyata girecek hemşire için falan onay alınmıyorsa bunda niye alınsın anlayamadım. Böyle bir izin istese dahi ücretsiz teklif etmesi de garip. Ücreti değiştirmeden kabul edecek insanlar çıkar elbet. Sadece izleyecek sonuçta. İlginç
Bende anlamadım doktorda cok bolindik bi doktor ama mahrem bi islem oldugu ocon mutlaka musade istemis olabilir.bizde ogrenciyken genital bölge lazer epilasyonu izlemek icin müsade almıstık ücretsizde yapılabiliyor boyle islemler ama kafam karıstı tesekkürleredeeim

Her doktor gerçek flep yapmiyor ve bu yüzden tutmuyor özelden yaz istersen konusalim

Back
X