- 26 Mart 2022
- 5
- 1
- 28
Bende 5.günümdeyim kanamam oluyor ara ara akıntı var kaşıntı çok nadir oluyo yanma da var kontrole gitmedim henüz ama korkuyorum bi sıkıntı çıkarsa tutmazsa diyeBenim beşinc günüm ve sürekli yattım aşırı ağrım kaşıntım yanmam oluyor yürüyemeyecek durumdayım ama kanamam akıntım olmuyor nesne bu kadar ağrım oldu anlamadım şişliğimde var
şoklardayım.....Huh?
Kalici kizlar zar dikimi mi?? O niye ya??
Nasil yani ya
Bende anlamadımKalıcı kızlık zarı nasıl oluyo yahu ?
flep yönetimiyle mi oldunuzBen turgay karakaya ya oldum senelerce arastirdim o kadar kisiyle konustum bircok yorum okudum bu doktor bana baskın geldi iyiki de ona olmusum hem kendisi çok tatlı hem de gayet başarili oldu cok guzel tuttu kafam o kadar rahatladıki allah kimseye yasatmasin böyle seyler
Evetflep yönetimiyle mi oldunuz
Vasat altı bir ortadoğu dızosu ile evlenebilmek için düştüğünüz haller beni çok üzüyor. Bu kadar değersiz değilsiniz halbuki.
Böyle adamlar evlenmesin üremesin şu zihniyette son bulsun. Kız kıza halledebiliriz aslında bunu ama bu tür erkeklere prim vermeye devam edersek işimiz zor
Lütfen bana yazabilirmisiniz birkaç şey sormak istiyorumKalıcı kızlık zarı diktirme var mı bu süreci nasıl atlattınız ağrınız oluyor muydu benim dördüncü günüm ve hla yürüyemiyorum
Ben de yaptırdım dikişler açıldı 9.gundeBen de yaptırdım. Ağrıdan ziyade batma hissi olabiliyo birkaç gün sonra da dikişlerden kaynaklı kaşınma olabiliyor tabikide ilk zamanlar biraz hareket kısıtlaması oluyor ama yürüme problemi yaşamadım dikkat ede ede yürüyosun oturmada zorluk oluyor biraz ama ilk bir hafta önemli sonrasında yavaş yavaş toparlıyor normale dönüyorsun ben o süreçte yumurta ve kefiri çok tükettim iyileşmeye guzel etkisi olsun diye ve cok guzel tuttu hamdolsun
Ben çok dikkat ettiğim halde 9. Günde açıldı dikişler 2.yi yapcak aynı kişi .Sonrasında nasil surec gecirdiniz benim doktorum hickalkmadam yatıcaksın dedi ayakta tuvaletini yapıcaksin boylemi gercekten
Bence kime yaptırdıysanız ondan uzak durun baska doktor tercih edin dikisler öyle kolay kolay acılmaz bengayette memnun kaldim cok fazla dikkat etmememe ragmen cok guzelde tuttuBen çok dikkat ettiğim halde 9. Günde açıldı dikişler 2.yi yapcak aynı kişi .