Kalıcı kızlık zarı dikimi

Kalıcı kızlık zarı dikişleri ne zamana eriyor acaba. Dikiş içerde mor renkli ama vajina girişinde beyaz ip görüyorum.Benm tam 1 ay oldu 2 hafta sonra kontrolüm var ama şuanda dikişin gerginliğini hissedebiliyorum tuvalette öksürürken vs. Umarım dikişin gerginliğidir. Hareketlerimde sıkıntı yok yürüyebiliyorum normal şekilde ama sadece dediğim zamanlarda hissediyorum. Dikiş açılmamıştır umarım baya zaman oldu normal mi bu kadar zamandır hala hissediyor olmam
Çok acı var mı ben korkuyorum ama yaptrmam lazım

Kızlar birşey soracam bn saat 3 yönde yırtığım sarkık şeklinde böyle rahmi olan var mıydı bn korkuyorum geçici olamamaktan bnm memleketteki doktorlar dokunun kabul durumuna göre geçici yapıyoruz dedi sizce benim geçici olur mu

Kızlar benim dikimde onuncu günüm ve hala ağrım var kaşıntım batmam oluyor ve akıntım dışarı akmıyor vajinanın içinde birikiyor orayı temizlemek zorunda kalıyorum bunu yaşayan var mı neden sizce?

Amin amin canım gerçekten çok zor nasıl olacak bilmiyorum araya boşluk koyamadım koymuyolar bir türlü korkuyorum oynamada oturmada sıkıntı yaşar miyim aklımda hep deli deli sorular napacam nasıl hal edecem bilmiyorum herkes öyle yaptı ama gel gör ki bn bu sıkıntıyı nasıl hal edecem
Geçici düşündüğünüz için bilmiyorum oynamada sıkıntı mutlaka olur ama onu olan birine sormak lazim ben kalıcı oldum dediğim gibi

Kalıcı kızlık zarı dikişleri ne zamana eriyor acaba. Dikiş içerde mor renkli ama vajina girişinde beyaz ip görüyorum.Benm tam 1 ay oldu 2 hafta sonra kontrolüm var ama şuanda dikişin gerginliğini hissedebiliyorum tuvalette öksürürken vs. Umarım dikişin gerginliğidir. Hareketlerimde sıkıntı yok yürüyebiliyorum normal şekilde ama sadece dediğim zamanlarda hissediyorum. Dikiş açılmamıştır umarım baya zaman oldu normal mi bu kadar zamandır hala hissediyor olmam
Bu çok normal kendiliğinden bir an düşücek anlamayacaksınız bile ben de ve arkadaşta da öyle oldu rahat olabilirsin canim

Çok acı var mı ben korkuyorum ama yaptrmam lazım
İğne yaparken biraz acıyor sonrası hissetmiyor sunuz bile ilk bir hafta önemli acı değil ama batma yada hafif yanma olabiliyor birde Az da olsa hareket kısıtlaması yuruyebiliyorsunuz ama buyuk adimlarla degil ama rahat rahat her işinizi halledebiliyorsunuz bir hafta önemli dedigim gibi sonrasi cok daha rahat

Kızlar benim dikimde onuncu günüm ve hala ağrım var kaşıntım batmam oluyor ve akıntım dışarı akmıyor vajinanın içinde birikiyor orayı temizlemek zorunda kalıyorum bunu yaşayan var mı neden sizce?
Bu normal bisey orasi dikildi sonucta orda birikmis gibi durur ve kaşıntı olmasi oranin iyilestigini gösterir hersey seyrinde sorun yok canim

Geçici düşündüğünüz için bilmiyorum oynamada sıkıntı mutlaka olur ama onu olan birine sormak lazim ben kalıcı oldum dediğim gibi
Haklisin canım çok teşekkür ederim bilgilerinden dolayı inşallah burada geçici olan biri olurda bana yardımcı olur🙏

Sonrasında nasil surec gecirdiniz benim doktorum hickalkmadam yatıcaksın dedi ayakta tuvaletini yapıcaksin boylemi gercekten

Inşallah canım ama çoğu düğünde sorun yaşamadık yazmışlardı inşallah bnm düğünüme yakın biri daha olurda en azindan birbirimze destek olmuş oluruz🙏
Benim de bildiklerim hep sorunsuz atlattılar inşallah biz de sorunsuz atlatırız canım 🌸

Inşallah canım ya bnm korkum geçici yaparlar mı 2 ayim kaldı napacagimi bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim
Yaparlar neden yapmasınlar düğünden hemen önce yapılan birşey zaten canım içini ferah tut son 1 ay kala bence git doktoruna muayene ol görüş aklındaki soruları sor sana günde verir hem ben öyle yapardım

Yaparlar neden yapmasınlar düğünden hemen önce yapılan birşey zaten canım içini ferah tut son 1 ay kala bence git doktoruna muayene ol görüş aklındaki soruları sor sana günde verir hem ben öyle yapardım
Aynen canım bencede öyle yapayım artık neyse olur zaten 2 ayim kaldı daha da gerilmeye başladım hangi doktora gideceğimi bilemez oldum

Kizlar sonraki sürec nasıl oluyor doktor hic kalkmadam yaticaksın bi hafta yemek yemeye bile kalkmıycaksın dedi bana yardimcı olurmusunuz

Aynen canım bencede öyle yapayım artık neyse olur zaten 2 ayim kaldı daha da gerilmeye başladım hangi doktora gideceğimi bilemez oldum
Ben turgay karayaka da yaptirdim ztn burda cok duymussundur adını çok memnunum cok guzel tuttu insan o kadar rahatliyomus ki hamdolsun

Kizlar sonraki sürec nasıl oluyor doktor hic kalkmadam yaticaksın bi hafta yemek yemeye bile kalkmıycaksın dedi bana yardimcı olurmusunuz
Öyle değil arastirdigin zmn da gunluk islerine devam edebiliyosun ben de kalici oldum ve sonraki gun işlerim vardi kalktim gittim yoruldum ettim dikkat ettikten sonrabirsey olmuyo önemli olan otururken 10-15 gun kadar yan oturucaksin ve hareket ederken dikkat ediceksin ve ilk bi hafta ztn yururken birazda olsa kısıtlaman olucak sonrası rahat önemli olan ilk birkac gun sonra yavas yavas toparliyosun canim

X