- 11 Mart 2019
- 170
- 112
- 26
- Konu Sahibi sakaryadanX
sz kime gideceksiniz Hangı doktor
Turgay beye gitmeyi düsünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sz kime gideceksiniz Hangı doktor
Bende haftaya randevu aldım Dr turgay karakaya için. Eğer gitmediysen gel beraber gidelim. Cesaret oluruz birbirimize ?Turgay beye gitmeyi düsünüyorum
Bende haftaya randevu aldım Dr turgay karakaya için. Eğer gitmediysen gel beraber gidelim. Cesaret oluruz birbirimize ?
Selam, düğünden ne kadar önce gitmeyi düşünüyorsunuz ?Çok iyi olurdu ama simdi gtmicem ben eylül sonunda gidicem
Selam, düğünden ne kadar önce gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Sanırım kalıcı dikimi erken yaptırmak sorun olmaz ?Benim henüz dügün falan yok canım okulda devam ediyor nerden baksan 4-5 yıl var daha
Sanırım kalıcı dikimi erken yaptırmak sorun olmaz ?
Evet banada isterseniz 10 sene sonra evlenin ilk ilişkide kanama garanti demişti turgay beyin asistanı. Burada bazı hastalar birkaç yıl sonra evlenmiş kanama olmuş falan rahatladım açıkçası .Olmaz diyr biliyorum süre sınırsız dedi doktor
Evet banada isterseniz 10 sene sonra evlenin ilk ilişkide kanama garanti demişti turgay beyin asistanı. Burada bazı hastalar birkaç yıl sonra evlenmiş kanama olmuş falan rahatladım açıkçası .
Devlet Hastanesi'nde yapanlar oluyor aslında. Ankara'da birçok doktor yapıyor. Bazısı fazla reklamcı tabi :)Evet özel canım devlet hastanelerinde yapilmiyor zaten bu islem
Devlet Hastanesi'nde yapanlar oluyor aslında. Ankara'da birçok doktor yapıyor. Bazısı fazla reklamcı tabi :)