- 11 Mart 2019
- 170
- 112
- 26
- Konu Sahibi sakaryadanX
Arkadaşlar evlilik gibi bir planım yok su anda en az 3 4 sene var kalici yapinca sınırsız diyor doktorlar ama yaptirip 3 4 sene sonra evlenen var mi acaba bilgilerinizi paylaşın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu operasyonun maliyeti ne kadar oluyor genellikle?
Bence kısa süreli daha mantıklı geldi bende yaptırdım.Doktorum Esra Çabuk Comertti şuan evlendim ve 6 aylık hamileyim.Sure uzadıkça daha çok risk oluşuyormuş zaten tekrar muayene olmalısın kalicida.
özel değil mi? devlet hastanesi değil?Ben eylülde gidecegim 3 bin civari tutuyormus ufak bir indirimde yapiliyor
Evet özel canım devlet hastanelerinde yapilmiyor zaten bu islemözel değil mi? devlet hastanesi değil?
Evet özel canım devlet hastanelerinde yapilmiyor zaten bu islem
Aynen öyle üstelik biriyle birlikte olmayan kadınları sırf iki damla kan gelmedi diye suclamalarida cok korkunç hele birde doğulu olunca işin rengi gercekten degisiyor anlayiş sifir ama yalacak birsey yok malesef yani bende uzun zamandır arastiriyorum artik yeni yeni psikolojik olarak duzelmeye basladim
yakın bir zamanda evlenecek misiniz?
Henüz okuyorum evlilik gibi bir düsüncem yok su anda senin var mi peki yakin zamanda evlilik falan
Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz içinhayır, henüz hiç öyle bir şey yok.
Merhaba benim 4 arkadaşım kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdı 2 tanesi yaklaşık 1 yıl sonra diğeri 6 ay içinde evlendi diğeri nişanlı o gece hiç bir sorun yaşamadılar ben de kendisine gitmeyi düşünüyorumArkadaşlar evlilik gibi bir planım yok su anda en az 3 4 sene var kalici yapinca sınırsız diyor doktorlar ama yaptirip 3 4 sene sonra evlenen var mi acaba bilgilerinizi paylaşın lütfen
Benim 3 sene oldu diktireli ama henüz evlenmedim. Sürtünme ile temas kurdum kan geldi inşallah bpzulmamıştır (Arkadaşlar evlilik gibi bir planım yok su anda en az 3 4 sene var kalici yapinca sınırsız diyor doktorlar ama yaptirip 3 4 sene sonra evlenen var mi acaba bilgilerinizi paylaşın lütfen
Benim 3 sene oldu diktireli ama henüz evlenmedim. Sürtünme ile temas kurdum kan geldi inşallah bpzulmamıştır (
sz kime gideceksiniz Hangı doktorBen eylülde gidecegim 3 bin civari tutuyormus ufak bir indirimde yapiliyor