R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.221 678 2 Mart 2019 Konu Sahibi Rline #1 Merhaba arkadaşlar, Kırıkkale'de oturuyorum ve burada hiç güzel kalıcı kaş köntürü yapan yok sanırım kıl tekniği diyorlar. ben daha önce yaptırdım ve rezil oldu kaşlarım. Bildiğiniz güzel temiz yapan bir yer var mı? LÜTFEN YARDIM EDİİİİNN!!
Merhaba arkadaşlar, Kırıkkale'de oturuyorum ve burada hiç güzel kalıcı kaş köntürü yapan yok sanırım kıl tekniği diyorlar. ben daha önce yaptırdım ve rezil oldu kaşlarım. Bildiğiniz güzel temiz yapan bir yer var mı? LÜTFEN YARDIM EDİİİİNN!!
M mutlukiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2018 183 33 30 Mart 2019 Konu Sahibi Rline #2 afyon asrın güzellik salununda kesinlikle yaptirmayin.kaşimin icine etti afadersiniz.duzelmiyorda.sekillerimi farkli desem kalinliklarimi farkli desem rengi lacivert oldu desem bilemedim.birde uste cikti .sakin ha aldanmayinn.derinin en altina inmis dövme gbi yapmis.yuzum cizik icinde
afyon asrın güzellik salununda kesinlikle yaptirmayin.kaşimin icine etti afadersiniz.duzelmiyorda.sekillerimi farkli desem kalinliklarimi farkli desem rengi lacivert oldu desem bilemedim.birde uste cikti .sakin ha aldanmayinn.derinin en altina inmis dövme gbi yapmis.yuzum cizik icinde