• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı, Hafif kokulu parfüm

Kristal tuz dedğin kaya tuzu mu canım normal tuzla karbonat olmaz mı? Bir de bunları nasıl yapıp sürüyoruz kuru kuru karbonatımı sürüyoruz bebek pudrası sürer gibi.

karbonatı direk sürüyorlar canım, kuru kuru. kaya tuzuyla kristal tuz aynı değil. ben eşime roll-on aldım la naturelden. bildiğimiz tuz :9: çubuk şeklinde kesip koymuşlar. ıslatıp koltukaltına sürülüyormuş :31:

ben şu an ersağ'ın roll on'unu kullanıyorum. kokusu yok ama ter kokusunu önlüyor. eşim de erkek modelini kullanıyor o da memnun. ondan önce 8X4ün altın sarısı bi roll on modelini kullanıyordum. çok güzel kokusu vardı ter kokusunu bastırıyordu...

Ersağ ınkini kullandım hiç memnun kalmadım. Benim kullandığım kadın /erkek ayrı ürünler çıkmadan evveldi. Katalog varsa elinizde , ikisi dışındaki diğer roll-on. Umarım anlatabildim.
Merhabalar. Ersağ yazısını görünce atladım :9:
Ben henüz Ersağ'ın roll-on unu kullanmadım, düşünmüyorum da. Benim aklımı la naturel çaldı. Sanki daha sağlıklı.
Sağlıklı olanını tercih edeceklere bilgilendirme yapayım dedim. Araştırma sonuçlarına göre roll-on kullanan kişilerde yanlış hatırlamıyorsam meme kanserine yakalanma riski artıyor. Bu kişilerde koltukaltında kiste rastlanma olasılığı daha fazlaymış. Roll-onlar ter gözenekleri tıkamak suretiyle kokuyu engelliyor. Sağlıklı olan ise kokunun sebebi olan bakterileri etkisiz hale getirmek. Koku olarak dışa çıkmalarını engellemek. Bunu da çok basit kristal tuz ve karbonat yapıyor.
Sevgiler...

La natural bitki sandığından aldım , okaliptüslü olandan. Ondan da memnun kalmadım, gün boyu koruma sağlamadı. İki roll-on içinde bahsettiğim dönem yaz sıcakları.

Kol altını ıslatıp karbonat sürdüm bir dönem , gayet etkiliydi bence ama gel gör ki kol altını karartır şeklinde kk da okuyunca korkup bıraktım.

Açıkçası hala arayıştayım , önümüzdeki yaza kadar zamanım var neyse ki :9:

karbonatı direk sürüyorlar canım, kuru kuru. kaya tuzuyla kristal tuz aynı değil. ben eşime roll-on aldım la naturelden. bildiğimiz tuz :9: çubuk şeklinde kesip koymuşlar. ıslatıp koltukaltına sürülüyormuş :31:

Eşin memnun mu acaba , tuz şeklinde olandan. Bayan için olanı da vardır sanırım .

Ersağ ınkini kullandım hiç memnun kalmadım. Benim kullandığım kadın /erkek ayrı ürünler çıkmadan evveldi. Katalog varsa elinizde , ikisi dışındaki diğer roll-on. Umarım anlatabildim.

La natural bitki sandığından aldım , okaliptüslü olandan. Ondan da memnun kalmadım, gün boyu koruma sağlamadı. İki roll-on içinde bahsettiğim dönem yaz sıcakları.

Kol altını ıslatıp karbonat sürdüm bir dönem , gayet etkiliydi bence ama gel gör ki kol altını karartır şeklinde kk da okuyunca korkup bıraktım.

Açıkçası hala arayıştayım , önümüzdeki yaza kadar zamanım var neyse ki :9:

benimkiler kadın erkek ayrı olanlardan ama ben kış döneminde kullanmaya başladım. yazın nasıl olur ben de bilemiyorum... aslında ben pek terleyen biri değilim o yüzden çok sorun olmuyor ama eşim için aynı şey söz konusu değil. özellikle eşim için roll on meselesi daha önemli.

İnternetteki david walker listesinde gördüm ben.
Çiçek kokusu eden.
Eski bir koku.
Pek beğenilmiyor.

ben o listeyi bulamadım canım ya nerde gördün? evet evet çiçeksi ve eski hani böle pazarda bile satılan yada ucuz kalem parfümlerin icinde olan kokulardan işte. ben de begnmedim cicek kokusu sevmem zaten esmerim ben. ama hani ıyy iğrenç midem bulandı tarzı bi kokusu da yok sıradan yani. sevgilim almış sonuçta zevkine tükürdüğüm :D nese dursun bi kenarda o geldiğinde sıkarım madem beğenip almış deli şey..

Back