- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.121
nihahah
Uğraşmak ne kadar zordur. Amaan öğretmenlikte zor be
aynen oyle dısardan cok rahat görülse de basında aynı anda 35 tane cocuk bazen cıldırmamak elde deil :84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihahah
Uğraşmak ne kadar zordur. Amaan öğretmenlikte zor be
aynen öle cnm ya , hatta bu akşam ben kız arkadaşımla kendi evimde kalcam :) nişanlım dşyo bende geleyim yatak odasında uyurum yok dedim bekle olmaz :) benim kalmadığım günler sen kal dedim :)
kıskanıyo şimdi daha benimle o evde uyumadan milletle kalma diye :)
geçiyo tatrlım ya o koşturmacada hazırlıklarla geçio ama sana bişey diyimmi sonlara doğru çok tartısır olduk , yapcak bişey kalmadı bir birimizi yemeye baslaık olsa da bitse biran önce dioz ya rahatlasak
aynen oyle dısardan cok rahat görülse de basında aynı anda 35 tane cocuk bazen cıldırmamak elde deil :84:
aa adam haklıı bence
sen kalma nişanlın kalsın düğüne kadar :26: kaçıncı kat?
Günaydın kızlaar
dimi. bide ne güzel 3 ay tatilleri var diyolar (diyoruz )
biz bi çocuğa laf anlatamazken öğretmenler 40 çocuğa ders anlatmaa calışıyo.. Allah kolaylık versin hakkaten
biz ayrı yerlerdeyız ya o yuzden daha hazrlıklara da baslayamadık doğru düzgün neyse acele etmeyelım o zmn erken bitmesın işler tartışmaya zaman kalmasın
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlaar
hımm senin işinde zor be bacım, ben manyağım bu konuda herşeyim erken bitsin istedim sorun falan çıkarsa düğüne kadar müdahale ederim diye.
Hoşgeldin şaşam, nasıl gidiyor blog işleriGünaydın kızlaar
7.kat mı maaşallah 1 ay daha idare ediceksiniz mecburen7. kat :) işte artık farklı günlerde kalcaz öyle eşyaları tv falan hrşeyi yerleştirdik boş bırakmak istemişyorum hırsız falan girer siye. oda tek gelip kalmıo sabah trafik çok oluyor işine gitmek için herzaman kalmak işstemiyor o yüzden
tatilimz cok canm onu ınkar etmıyoruz ama hakedıyoruz
Hoşgeldin şaşam, nasıl gidiyor blog işleri
7.kat mı maaşallah 1 ay daha idare ediceksiniz mecburen
ama nişanlın kıskanmakta haklı
Öğretmenlere saygımız sonsuz
nasılsın pembe geliin
Hoşgeldin şaşam, nasıl gidiyor blog işleri
7.kat mı maaşallah 1 ay daha idare ediceksiniz mecburen
ama nişanlın kıskanmakta haklı
Öğretmenlere saygımız sonsuz
uykum vaarr
kanka toplam üç yazım oldu hiç ziyaretçim yok girin beni takip edin google hesabınızla ya