- 28 Şubat 2013
- 872
- 0
- Konu Sahibi Terazikadini16
başlıktan da anlaşılacağı gibi amacımız kalıcı dostluklar kurmak :) eski üye, yeni üye ayrımı olmadan sohbet edebileceğiniz en güncel topic. Dikkat! bağımlılık yapabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlıktan da anlaşılacağı gibi amacımız kalıcı dostluklar kurmak :) eski üye, yeni üye ayrımı olmadan sohbet edebileceğiniz en güncel topic. Dikkat! bağımlılık yapabilir :)
Bi gun yazıp 2.gün kaçmasınlar ama dmiiiii :) Bagmlılık yapacagı kesn:)
teşekkürler kankeyta bekleyelim, görelim bol muhabbetli günlerimiz olur inş.Kanki pannkiii.Topiğin hayırlı uğurlu olsun innnşAllaah..
Hadi bakalııım, toplaşıın gızlaaa
hayırlı olsun topiğin hadi sohbete :)
teşekkürler kankeyta bekleyelim, görelim bol muhabbetli günlerimiz olur inş.
aynen bebeğim kimle tanıştığımızı unutuoruz sonraBi gun yazıp 2.gün kaçmasınlar ama dmiiiii :) Bagmlılık yapacagı kesn:)
saol tatlım.. başladık bile sohbetehayırlı olsun topiğin hadi sohbete :)
adım nurgül canım :)
aynen aynen her daim konuşacak bişeyimiz varona ne şüphe, biz varız ortalığın anasını ağlatırız evelAllah
memnun oldum nurgül, eee nerde yaşıosun? hayat nasıl gidiyor? burcun ne? (bunlar bizim standart sorularımızdır da nazoyla yadırgama sakın)adım nurgül canım :)
ben demedim mi_?tamamdır nugücüm. fix sorularımla geliyorum sana
-nerelisin kaç yaşındasın?
tamamdır nugücüm. fix sorularımla geliyorum sana
-nerelisin kaç yaşındasın?
Oo öğretmen hanımm, hoşgeldiniz
ben demedim mi_?
ben de terazi burcuyum rumuzdan da anlaşılacağı üzere bursada yaşıorum aslen tokatlıyım, 6 aylık evliyim, 23 yaşındayım diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumyok cnm neden yadırgayım oğlak burcuyum ankara yaşıyorum peki sen nerelisin nerde yaşıyosun burcun ne
kk mıza hayırlı olsun......dolup dolup taşsın topiğiniz:)))