Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı dolguyla meme büyütme..
- Konu Sahibi buse1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?doktora sor bakalım oluyomuş mu???????????mantıken ben olacağını sanmıyorum !
Slm canım.O operasyonun kalıcı olacağını düşünmüyorum.Daha kalıcı bir yönteme (silikon) başvurursan daha mantıklı olur derim ben
Silikon ne bileyim patlama filan ihtmali olur diyorlar kararsız kaldım bende arkadaşlar .s Doktora sordum ayrıca dolgu olmalı ama su kalıcılığını ne kadar korur bilemem dedi bi başka dr. da farklı şeyler söyled tam tersi yani şaşırdım .s
ne söylediki doktorun cnm?
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
Silikon ne bileyim patlama filan ihtmali olur diyorlar kararsız kaldım bende arkadaşlar .s Doktora sordum ayrıca dolgu olmalı ama su kalıcılığını ne kadar korur bilemem dedi bi başka dr. da farklı şeyler söyled tam tersi yani şaşırdım .s
günümzde kullanılan silikonların patlaması için üzerine 40 ton kadar bi yük binmesi lazımmış bunu bana estetkcim söylemişti. dolgu falan zamnla kalıcılıgını kaybedermiş bnce silikon kalıcı olan tek yöntem.yani göze almışken dolguyla falan ugrasmaktansa silikon yaptrmak daha mantıklı geliyo bana
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
günümzde kullanılan silikonların patlaması için üzerine 40 ton kadar bi yük binmesi lazımmış bunu bana estetkcim söylemişti. dolgu falan zamnla kalıcılıgını kaybedermiş bnce silikon kalıcı olan tek yöntem.yani göze almışken dolguyla falan ugrasmaktansa silikon yaptrmak daha mantıklı geliyo bana
aynen katılıyorum..benım ameliyat olduğum cerrahta bu sekılde soyledı..
zaten gecıcıde fıyat olarak aynı hemen hemen..
bıde dırek derı altına kılıfsız enjekte edılen maddelerın kanser yapma rıskı cookk fazla..
en guzelı jel protez yaptırın..kesın ve kalıcı bı cozum..
Son düzenleme:
gögüs büyütme yöntemlerini cok uzun süre arastırmış biri olarak sunu söyleyebilirm ki kalıcı tek yöntem silikon
arkadaşıma kesinlikle katılıyorum bende çok araştırma yapmış ve halende yapan biri olarak kalıcı kesin ve en sağlıklı yöntem protez(silikon)diyorum.diğerleri geçici maleseffff....
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
arkadaşıma kesinlikle katılıyorum bende çok araştırma yapmış ve halende yapan biri olarak kalıcı kesin ve en sağlıklı yöntem protez(silikon)diyorum.diğerleri geçici maleseffff....
evet maalsef bütün kremler haplar dolgu maddeleri kalıcı degil.ben 2yıl oldu yaptıralı iyi ki yaptrmışım ekonomim uygun olsa hiç düşünmez protezlerimi biraz daha büyügüyle degiştiririm :) korkmayın kızlar sonuclar harika oluyor herseye degiyor silikonun yasattıgı mutluluk.en azından bnm için öyle yani.insan kendine daha bi güveniyor