- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
normal duruyorBurda fotodan dolayi biraz kucuk cikti ama daha buyuk yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal duruyorBurda fotodan dolayi biraz kucuk cikti ama daha buyuk yani.
Siz yaptirdiniz mi?bence yaptırmayın bazen faciaya dönüşüyor
Ya bicak altina yatmak kolay bir karar degil aslinda dusunmuyo degilim dusunme asamasindayim.Ya burna kalıcı kontür de neymiş ya istediğin gibi olmazsa napıcaksın ameliyat ol kurtul korkmak nereye kadar
Bu fotoda nedense kucuk cikmis. Soyle soyleyim ayni Rihanna nin burnu gibi.normal duruyor
anladım geniş ve yayık diyorsun da o kadar abartı durmuyor psikolojik olarak sana öyle geliyordurBu fotoda nedense kucuk cikmis. Soyle soyleyim ayni Rihanna nin burnu gibi.
Belki o yuzdendir ama ameliyatsiz cozumler ariyorum simdilik iste.anladım geniş ve yayık diyorsun da o kadar abartı durmuyor psikolojik olarak sana öyle geliyordur
Cok tesekkurler ama ben kucuk burun seviyorum yaaBence burnun çok güzel keşke bnm burnumda böyle olsaa :))
Peki boyle bir sey mumkun mu? Yani kalici makyajda golgelendirme var mi?
yok öyle bi uygulama canım.. kalıcı makyaj yapan bi arkadaşıma sordum.. öyle bişey sözkonusu bile olamaz dedi.. kendisi kalıcı makyaj eğitmeniKizlar ben burnumdan acayip rahatsizim psikolojim bozuldu resmen. Profilden cok guzel hokka gibi ama onden coook genis boyle zenci burnu gibi. Estetik dusundum ama cok korkuyorum. Kalici makyaj yaptirmak istiyorum ama kalici makyaj arastirdim sadece goze, kasa ve dudaga yapiliyor galiba. Ben sadece burnuma kalici kontur(golgeleme) yaptirmak istiyorum bu yaptirilabiliyor mu?
21 yasindayimBu arada benimkide öyleydi 23lu yaşlardan sonra oturdu burnum kac yasindasin
Hadi ya uzuldummyok öyle bi uygulama canım.. kalıcı makyaj yapan bi arkadaşıma sordum.. öyle bişey sözkonusu bile olamaz dedi.. kendisi kalıcı makyaj eğitmeni