Kalıcı burun kontürü?

mypansyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
73
52
3
30
Kizlar ben burnumdan acayip rahatsizim psikolojim bozuldu resmen. Profilden cok guzel hokka gibi ama onden coook genis boyle zenci burnu gibi. Estetik dusundum ama cok korkuyorum. Kalici makyaj yaptirmak istiyorum ama kalici makyaj arastirdim sadece goze, kasa ve dudaga yapiliyor galiba. Ben sadece burnuma kalici kontur(golgeleme) yaptirmak istiyorum bu yaptirilabiliyor mu?

Öyle bişey yok canım ya. Bence güzeldir burnun takma böyle şeyleri kafana.

ooooooo ırkçılık ,yapmayınız efendim ,ayıptır Çok rahatsızsan bir uzmanla görüş o karar verir ne yapılacağına

Ya ama benim psikolojimi bozdu yapilabiliyosa burnuma kalici kontur yaptirmak istiyorum

İstanbuldaysan doktor önerebilirim ben ocak ayında oluyorum ameliyatımı. Kökten çözüm..

Ya burna kalıcı kontür de neymiş ya istediğin gibi olmazsa napıcaksın ameliyat ol kurtul korkmak nereye kadar

Mantıklı. Ama cilt tonunuzdan en fazla 2 ton koyu renk yaptırın. Begenmezseniz fondotenle kapanabilir bir şey olsun hemde doğal durur.
Hem begenmeyecek bir şeyde yok ki yanlara gölge verilir sadece genisse.

Mantıklı. Ama cilt tonunuzdan en fazla 2 ton koyu renk yaptırın. Begenmezseniz fondotenle kapanabilir bir şey olsun hemde doğal durur.
Hem begenmeyecek bir şeyde yok ki yanlara gölge verilir sadece genisse.

Peki boyle bir sey mumkun mu? Yani kalici makyajda golgelendirme var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…