anlaşılmaz olmayı seviyosunuz sizzz:)
kalıbının adamı olmak zor değil kolaydır. kadın erkek fark etmez
kolaydırda,adam o kalıptamı,değilse işte o zaman düşün kara kara.
kalıbada sokamazsın uğraş dur artık.
uğraşmaya değermi değmezmi bilemem ben..
hainlerden korkacaksın,riyakardan uzak duracaksın..
anlıyacaksı kim haset kim dost.
tanrının verdiği tüm duyuları kullanacaksın
ama onların ne olduğunu öğrenip yüzleşmeyi göze alacaksın
adam gibi adamsa o bize eş de olur dostta
benden bu kadar
Buraya yazan arkadaslardan bazilarinin ne demek istemedigini anlamayan bir tek ben miyim ?:çok üzgünüm:
Bir de cano var sanirim .:)
YAziyi okuyorum hatta donup bir kez daha okuyorum , karsi ciktiginin ne desteklediginin ne oldugunu anlayamiyorum .Cunki ilk paragrafta yazdigi ile bir sonraki paragrafta yazdigi celisen yazilar var :sm_confused:
Biraz daha net ve dar cercevelerde yazamaz miyiz?
Neyi onaylayip neyi onaylamadigimizi , burada bizi rahatsiz edenin aslinda ne oldugunu daha net soylesek , sinirlarimizi daha belirgin cizsek .
''Kizim sana soyluyorm , gelinim sen anla '' tarzi yazilar sanirim bir sonuc getirmez gibi geliyor bana .
Bakalım kimler alınacak. Kalıbının adamı olmak sözlerinin arkasında durmak zor sanattır. Elini kolunu sallayanlara değil sözlerim, onlara elini kolunu sallayan diyenleredir. Farkında olmadan hakaret ettiklerini aslında hakaretlerinin kendilerine olduğunu anlayacak kapasiteleri yoktur.
Bir yenilik geldiği zaman bu yeniliği bastırabilirlerse iyi bastıramazlarsa kötü. Bastıramadıkları zamanda bu yenilik olur size elini kolunu sallayan. Oysa elini kolunu sallayan kendileridir, dik duramayışları, zayıflıkları güçlü karşısında eziklikleridir. Kalitesiz dedidiniz de kalitesiz bu çorbada bir zamanlar kalitenin siz olduğunuzu bu hale getirenin kendisi olduğunu da unutmasıdır.
Delikanlı kelimesi erkekler için neden kullanılıyor şimdi daha iyi anlıyorum. Keşke kalıbının adamı olsa herkez diyorum...
kalın sağlıcaklar
iyi haftalar....
Ne demişler ya sev ya dolap çevirme ; )
Ezikler out....
Buraya yazan arkadaslardan bazilarinin ne demek istemedigini anlamayan bir tek ben miyim ?:çok üzgünüm:
Bir de cano var sanirim .:)
YAziyi okuyorum hatta donup bir kez daha okuyorum , karsi ciktiginin ne desteklediginin ne oldugunu anlayamiyorum .Cunki ilk paragrafta yazdigi ile bir sonraki paragrafta yazdigi celisen yazilar var :sm_confused:
Biraz daha net ve dar cercevelerde yazamaz miyiz?
Neyi onaylayip neyi onaylamadigimizi , burada bizi rahatsiz edenin aslinda ne oldugunu daha net soylesek , sinirlarimizi daha belirgin cizsek .
''Kizim sana soyluyorm , gelinim sen anla '' tarzi yazilar sanirim bir sonuc getirmez gibi geliyor bana .
ne güzel kimse üstüne alınmamış : ) zaten üstünüze alınılası bir kelime grubu değildi. Demiştim ya amaç beyin fırtınası, diğer bir adı ile bekarlara koca bulma sanatı....
kalın sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?