Kalemi asgari ücretlinin 4 aylık maaşına denk geliyor

dua et anlamıyoruz Çatlağım..

aa cok kiskancsiniz.koskoca cumhurbaskani 5 liralik kalem mi kullanir.ne derler sonra .malum'satafat ' onemlidir.yemeyiz icmeyiz ac kaliriz sorun degil simdi fanatizm ruzgarlari esmeye baslar...

kalemin adı milli ,menşei yabancı
milli ,yerli kullanalım derken neyi kastetiler acaba ?

Bak orayi kacirmisim
Yada degersiZ haber gorup okumanis olabilirim.Bunlari yazanlara haberci gozuyle bakamiyrm

Ciprasida olay yaptilar ayni marka kalem ki 20 bine kadar cikiyor fiyatlari
Adami yine sectilerrr
Eee kalemle kurekle olmuyor elestiri gazlama
Bosa cikiyor top
Arka vitrinde de milyarlık biblolar, altın varaklı çerçeveler, altın kaplama çay bardakları var işte.

Okumadın mı o haberi, çok oldu oysaki..

Onu biliyorum, ona ithafen yazdım zaten.
Çocuğun değil ki, zenginliğiyle mutlu olasın, sen açken o tok yatsın..
Benim aklım almıyor.
Bi hadis var ya komşusu açken, tok yatan bizden değildir..
Hepimiz komsuysak eğer, hepimiz de müslümansak neden uymuyoruz ?
Neden bu kadar kendimizi saf dışı bırakıyoruz.
Derdim RTE değil AKP değil AKP yi destekleyenler değil.
Sadece bağnaz bi şekilde tapmak neden ?
Destekle, çok çok çok sev ama müslümanız ya tapma yani.

Sen dindarım, müslümanım dersen muhalifte lüksünden, harcamandan vurur ve bu haber olur.

Medeni toplumlar baştakilerin aşırı harcamasını haber yapar ve hesap sorar. Bunu geç ABD başkanlarının uçak biletini haber yapmışlardı. Hesap sormayıp boyun eğenler sadece geri kalmış toplumlardır.

Size koymayabilir bu harcamalar ama ben akşam yiyeceğim yemeğin hesabını yaparken bana çok pis koyuyor...

Yok bana hic koymuyor

Tuz kuru tabii... Ama rutubeti gorurse sulanir.Fazla sulandirmamak kafayi fazla bulandirmamak lazim.
Herkesin her kesimin kendine gire sikintisi var ama tutupda yok ne kullandi yok ne magazaya girdi.Isi gucu olmayan insanin yapacagi seyler bunlar bana göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…