Yaa anlamadığım, oyunu istediğini ver.
Bundan banane amaaaa sen orda kuru ekmek yerken sürünürken, çocuğun arkadaşlarına özenirken, ailen perişanken nasıl olurda sana hic yararı dokunmayan, sadece duble yol yapan, o duble yolu kullanmayı bırak toplu taşıma aracına binip alışveriş yapmaya gidilmiyor ama reis diye baş tacı yaptıkları onların hayatlarında duymadığı, görmediği, göremiceği gıdayı, giysiyi, mobilyayı kullanıyor tüketiyor ve hala sen ye ben yemeden de olur deniliyor.
Benim aklım almıyor valla almıyor.
Nasıl bi düşünce yapısı.
Ay o troll apranaxı diyorsun değil mi? Benim butun terbiyeyi alıp götürüyor o çapsız karı. Bak gene bozdum terbiyeyi.
sende fakirliğin dibine vurmuşsun
Arka vitrinde de milyarlık biblolar, altın varaklı çerçeveler, altın kaplama çay bardakları var işte.
Okumadın mı o haberi, çok oldu oysaki..
ya geçenlerde biri yazdı ya bu bölüme.
onun için hayatım boyunca kuru ekmek yerim diye.
bu mantaliteyi anlamak mümkün değil.
yeterki o lüksün dibine vursun ,ama bizler, bunu görerek mutlu olayım kuru ekmeğe razıyız lafından sonra bunlara ne denirki.
sözün bittiği yer
Bak orayi kacirmisim
Yada degersiZ haber gorup okumanis olabilirim.Bunlari yazanlara haberci gozuyle bakamiyrm
Ciprasida olay yaptilar ayni marka kalem ki 20 bine kadar cikiyor fiyatlari
Adami yine sectilerrr
Eee kalemle kurekle olmuyor elestiri gazlama
Bosa cikiyor top
Yok bana hic koymuyorSen dindarım, müslümanım dersen muhalifte lüksünden, harcamandan vurur ve bu haber olur.
Medeni toplumlar baştakilerin aşırı harcamasını haber yapar ve hesap sorar. Bunu geç ABD başkanlarının uçak biletini haber yapmışlardı. Hesap sormayıp boyun eğenler sadece geri kalmış toplumlardır.
Size koymayabilir bu harcamalar ama ben akşam yiyeceğim yemeğin hesabını yaparken bana çok pis koyuyor...