tatlım önce çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum. seni burdan birazcık rahatsız edicem :bilmiyorumkismile
öncelikle göğüs dokun ne kadardı? benim hiç yok desem yeridir.
hangi marka kullandılar? hangi yöntemi denediler (kas altı ya da damla-yuvarlak veya koltuk altı gibi) ?
doktorun kimdi?
hastanede ne kadar kaldın? iyileşme sürecin nasıl oldu?
sertlik hissediyo musun yoksa yumuşadı mı? doğal duruyo mu? hem görüntü hem his olarak...
kaç cc kullanıldı?
fotoğraf çekilşmesi mecburi mi? ben yüzüm görünmeyecek olsa bile göğüs fotom çekilsin istemiyorum. bu konuda bi insiyatif tanırlar mı?
izler ne durumda? ne kadar zamanda geçeceğini söylediler mi?
son olarak ne kadara mal oldu?
eşinin farketmemesi harika zemuszemus
helengail dikiş izin yok mu ?
helengail rica etsem doktorunun ismini ve sana ne kadara mal olduğunu yazar mısın? eskişehir benim için çok uygun akrabalarım var oraya gidebilirim doktorla görüşmekte
fayda var.
ben ameliyat olalı 4 ay oldu ama hala sertliği geçmedi yumuşak olması için üstünden bir senemi geçmesi gerekiyor yani. bide hissiz olması normalmi
gizeml'cim sen ameliyatı nerde hangi yöntemle olduğunu, süreci ve şu anda ne durumda olduğunu anlatır mısın?
peki canım koltuk altı mı yoksa meme altı mı uygulandı? ben en çok kalan izi merak ediyorum. mesela arkadaş eşim farketmedi dedi çok şaşırdım. çünkü ben de ameliyt olursam eşime söyleyip söylememe noktasında kararsızım. eğer anlaşılmayacak bi şeyse doğal bilmesini tercih ederim, hiç karıştırmam silikon olayını
kızlar benim de en merak ettiğim şey buydu; yumuşaklık. silikonlu manken hanım ablalarımızın göğüsleri aynı patlayacak gibi duruyo:) muhtemelen olması gerekenden büyük takıldığı için öyledir ama yine de göğsünde 2 tane top var gibi mi oluyo, dokununca sert geliyo mu, hissedilir mi gibi endişelerim var. tek önemli olan görüntü değil malumunuz
ben bi de şunu merak ediyorum. göğsünüzde ağırlık taşıyo gibi bi his veriyo mu hiç? :)) acaba normal göüsten ağırlık olarak ne kadar farkı var? bi de son olarak vücudunuzda yabancı bi cisim taşıdığını bilmek nasıl bi duygu? sonuçta çoğunluk -tıpkı benim gibi- hiç göğsü olmadan ya da çok küçük bi göğsü olarak yaptırıyo ve birden büyüyüveriyo.
kızlar merhaba;
benim 4 ay oldu ama sonuçtan inanılmaz memnunum hatta şöyle söyliyim çoğu zaman aklıma bile gelmiyor silikon oldugu okadar doğal okadar mükemmel oldularki ..
Evleneli 20 gün oldu ve eşim farketmedi bile ..Herkese şiddetle tavsiye ederim.Boşuna beklemişim
yıllarca..
ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
Merhaba benimde üzerinde durduğun konular üzerinde merakım büyüktü. Dokunduğun zaman protez farkedilmez kıvama geldiyse mükemmel birşey bu. Kafamdan bir soru daha silindi çok teşekkürler :)[/Q
başlık ismi eskidi.. ameliyat olalı bugün itibariyle tam 19 ay oldukızlaarrrrr ben çok ama çok mutluyum.. mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.. protezi hissetmiyoru,istediğim kıyafeti giyebilmenin keyfini yaşıyorum..eğer bu durum psikolojik olarak sizi çok rahatsız ediyorsa olun bu ameliyatı,kurtulun yahu... sorusu olan varsa içtenlikle cevaplayabilirim..son halini gösteren bir resim eklemiştim,ondan da fikir edinebilirsiniz..
hala son derece mutluyum,mutluluğumu ifade edecek kelime bile bulamıyorum.nasıl yardım edebilirim sana canımkalem lutfen yardım et biliyorum konuyu acalı cok olmus ama şimdi nasıl hala memnunmusun?
kalem1981 kaç cc takıldı sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?