Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OfffNeyi kaldiramiyor sunuz? Bir ben anlamadım herakde
Devlet işinden nasıl çıkarıldı?Buyuk bır suç işlemiş olmalı .Ozelşirketleri anlarımdaEski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Bence de her şey yolunda gitseydi aramazdı.2 aydır evden ayrılan eşini hiç aramayan birisi onu gözden çıkarmıştır kesinlikle.İşinden olmasaydı aklına bile gelmezdiniz eşinizin farkında mısınız?
Olayı boğazımdan ekmeği geçti diye dramatiklestirmeyin, bahane aramayın gitmek için.
Size birşey olsa dururmuymuş, eski konularınızi da biliyorum, parmağını kıpırdatmazdi sizin için basit bir ilgi bekleme meselesi değil. Ama siz gideceksiniz belli.
Aslinda ben hic ah etmenjstim kotude olsun istemezdim ama sanirim nasipRabbim herkese hakettiği hayatı yaşatır. Çalıştığı iş ve kazancının kibriyle eşine kötü davranmış ise Rabbim de ona karşılığını vermiştir. Başkalarının Hayatı bizim dualarımızla ilerlemiyor. Kötülük edenler ilahi adalate maruz kalmadan devam edemezler ve bunu illaki birgün duyarız. Senin durum da bu
Benimde donmeme sebebim bu aslinda maalesefki bu yuzden donemiyorum.Dun bana sana cok ihticim var ne olursa olsun kocasinin yaninda durmaz mi insan diye cok ustledi iste ben cok kotuyum flan diyeArada verdiği mutluluğa tutunarak ne kadar daha devam edebilir ki evlilik ?
senin ne hatan var ki bence kendine yüklenme böyle olması onun da suçu tek senin değilEski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Iste isten cikarikinca aradi beni .Devam eden bir dosyasi vardi ama ben olumlu sonuclancagini dusunmuyodum dun o kadar kotu oldumki aglamaktan diyodum ben hep boyle olmamaliydi simdi o diyo boyle olmamaliydi diyedevlet isinden ne icin cikarildi ki? durduk yerde memurlar oyle isten cikariliyor mu? bilmedigim icin soruyorum.
ve bence ikisi bagimsiz konular, kendisi isten cikarilmamis olsaydi size ihtiyaci olmayacakti ve size boyle yanimda ol falan demeyecekti. konustuklari cok manasiz ve sizi ilgilendiren bir sey yok herkes kendi ettigini ceker.
Dediğim gibi ona ah etsen de etmesen de onun kaderi senin iki dudağın arasında değil. Rabbim herkese nasibini verir. Bence bu senin için ibretlik olsun, kaybettiğine üzülmemen gerektiğinin fragmanı buAslinda ben hic ah etmenjstim kotude olsun istemezdim ama sanirim nasip
Sakın sakın dönme. Sana söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildi çünkü. Bugün kötü oldu seni kullanacak. yarın iyi olduğunda hakaretlere aynen devam. Kanma bu oduna sakın.Benimde donmeme sebebim bu aslinda maalesefki bu yuzden donemiyorum.Dun bana sana cok ihticim var ne olursa olsun kocasinin yaninda durmaz mi insan diye cok ustledi iste ben cok kotuyum flan diye
Iste donemiyorum iyi olddugunda yanimda olmaz diyorum ben yine uzulcegimi bildigim icin dik durmam lazim sanirimSakın sakın dönme. Sana söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildi çünkü. Bugün kötü oldu seni kullanacak. yarın iyi olduğunda hakaretlere aynen devam. Kanma bu oduna sakın.
Oh olmus diyemiyorumki.Yinede kotu olsun istemezdimDefolsun gitsin ya. Oh iyi olmuş. Siz de niye üzülüyorsunuz bu adam için. Hak ettiğini bulmuş işte
memur değildir kadrosu yoktur sözleşmelidir diye düşünüyorum. ayrıca pandemi döneminde işten çıkarma yasağı var diye biliyorum muhtemelen ücretsiz izne çıkarmışlardırdevlet isinden ne icin cikarildi ki? durduk yerde memurlar oyle isten cikariliyor mu? bilmedigim icin soruyorum.
ve bence ikisi bagimsiz konular, kendisi isten cikarilmamis olsaydi size ihtiyaci olmayacakti ve size boyle yanimda ol falan demeyecekti. konustuklari cok manasiz ve sizi ilgilendiren bir sey yok herkes kendi ettigini ceker.
Eğer disiplin suçu varsa dosya sonuçlanınca çıkartıyorlar ya, bi arkadaşım çıkarıldı.memur değildir kadrosu yoktur sözleşmelidir diye düşünüyorum. ayrıca pandemi döneminde işten çıkarma yasağı var diye biliyorum muhtemelen ücretsiz izne çıkarmışlardır
Iste su anda boyle daha oncesinde de bu kadar cok bana ihtiyaci oldugunu bitmesini istemedigini o zaman soyleseydi ben inanin caba gosterirdim simdi bejim sabrimda tukendi cok ama cok uzuluyrum ama elden bisey gelmiyordaO kadar lafi gectim senden kari olmaz diyen biri icin dunyasi yikilsa donup uzulmem. Hep bana hep bana olmaz sizde bi suc yok suan gitseniz 2 gun sonra yine baslar kari olsaydin gitmezdin demelere. Adam olamamisa kadin altindanda olsa degerde kiymette bilmez bosver bak keyfine iyi gunleri degil sana dediklerini hatirla en igrenc insan bile 1 saat iyiligi dokunmus birine ama o 1 saat cok iyi biriydi demek kadar sacma bu durum. Kendinizi suclamayin ve size gelip yanimda yoksun demelerine miymiy kalmayin acin agzinizi yumun gozunuzu kaybedecek biseyiniz yok karisini yaninda isteyen adam onu kazanmak icin ugrasir hatam var demekki diyip evinize donmeniz icin kapinizda yatar, lafla peynir gemisi yurumez