evet canım ya o sorumluluklar yokmu zaten ınsanı delırtıyoo mafoldumbenneden mutlu olamıyoruz ya cevremdekı ınsanlar hep guleryuzlu hepsı gercekten mutlumu yok rolmu yapıyolar :uhm:bende sıkıldım artık polyanacılık oynamaktan bazen ınankı yapmacıktan guluyorum sırf fırsat vermeyım dıye mıllete :sinifsinif:şükürsüzmüyüz yoksa bi işimiz var deyıp rahatımıza neden bakamıyoruz bızım yerımızde olmak ısteyen okadar cok ınsan varkı ooff bacım ya allah ım yardımcımız olsun nediyim:Saruboceq:boshayallersmileAYNI DURUMDAYIZ CANIM NE DİYİMM..KAFAM ATIYOR BAZEN O AN CIKASIM GELİYOR AMA OLMUYOR HEMEN SORUMLULUKLARIM TUTUYOR KOLUMDAN OTURTUYOR BENİİ..NEREYE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK BİLMİYORUM :sinifsinif:
aynı durumu bende yasıyorum arkadaslar ama calısmasak yine olmıcak bunun orta yolu ne bılmıyorum belkide mesai saait düzgün cumartesizmi olsa daha ii olur bence
aynı bu durumdayım son 4 yada beş yıldır .artık kendimi bile görmek istemiyorum bu halde olmamızın iki sebebi var bana göre , anlayışsız her şeyi kadından bekleyen kocalar , ve olmaz olasıca para , para , para .fisfisfis
anlatırken kendimi gördüm, birde kızım var akşamları ilgi isteyen anne diye peşimden ayrılmayan. Bekarken çok bakımlıydım şimdi ise vakit yok, aynısını banada diyorlar ne oldu sana yüzün gülmez oldu, mutsuz olacak bişey yok ama işyerimi, iş yerindeki arkadaşları ortamı sahtekarlıklar, yalancılık, çıkar ilişkileri çok bunaldım çokkkk
kÖtÜkızlar canım bıŞey yapmak ıstemıyor gıyınmek makyaj falan kaltıgım gıbı gıdıyorum sankı yasladnım[/
ya eve gıdıyom valla ustumu degıstırmeden yemege gırıstıgım oluyo bazen her gun gıt gel 45 km sabah 5 dk daha fazla uyumak ıcın ne yapacagımı sasırıyom boshayallersmile bakımı nerde yapacam :sinifsinif:aman napalım memur olmadık ıste bole surunurum :1closedeyes:
kıyamam canım ya haklısın benımde arkamd ailem yok evlı degılım ama çalışmazsam eğer hiçbir ihtıyacıımı karsılayamamchiglet sen yıne evlsıın ben bekar oldugum halde cnm istemıyo birşey offf
bugün herşeyi saldım bikenara işyapmıca myemekte bugün dinlencem beynen çok yorgunum sakinlige ihtiyacım var bıktımmmmmmmmmm herşeydennnnnn[/QUOTE
dinlen gulum keyfıne bak bugune kendıne tatıl ılan et arada gercekten lazım bole ırade ne bayıldım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?