Kaldıramıyorum artıkk

seda38

...içim daralıyo ya...
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
265
0
96
38
Kayseri
KISLAR Bİ ÇOGUMUZ CALISIYORUZ HAYATTA FARKLI ROLLER USTLENIYORUZ EVDE ANNE-EŞ İŞTE MUDURE VS GIBI KONUMLARIMIZ VAR AMA BEN KALDIRAMIYORUM YA ZOR GELIYO PSIKOLOJIM IYICE BOZULDU İŞLE EV BERABER GITMIYOmafoldumben EVDEKI SORUNUM İŞE İŞTEKİ EVE YANSIYO DENGE YOK BEN BECEREMIYOM CALISMASAM EVDE OTURSAM DAHA COK SIKILACAM BILIYORUM OZEL SEKTORDE CALISYORUM VE IGRENC INSANLAR VAR CEVREMDE SINIRLERIMI HOPLATIYOLAR CIKAR ILISKISI ILISKILER VE SINIRLERNIYORUM Bİ COK ISYERI ARKADASIMINDA KALBINI KIRIYORUMdelikafadulden ONCEDEN BOLE DEGILDIN DIYENLER VAR GULERYUZLUYDUM SEN SAKRAKTIM YEMIN EDERIM ARTIK SIKILDIM AMA CALISMAYADA IHTIYACIM VAR HEM MADDI HEM MANEVİ...EN AZINDAN COCUK OLANA KADAR OFF BOLE NEREYE KADAR DEVAM EDECEK BİLMİYORUM KESİN KOVULURUM :gitme::a015:

AYNI DURUMDAYIZ CANIM NE DıYıMM..KAFAM ATIYOR BAZEN O AN CIKASIM GELıYOR AMA OLMUYOR HEMEN SORUMLULUKLARIM TUTUYOR KOLUMDAN OTURTUYOR BENıı..NEREYE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK BıLMıYORUM :sinifsinif:

AYNI DURUMDAYIZ CANIM NE DİYİMM..KAFAM ATIYOR BAZEN O AN CIKASIM GELİYOR AMA OLMUYOR HEMEN SORUMLULUKLARIM TUTUYOR KOLUMDAN OTURTUYOR BENİİ..NEREYE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK BİLMİYORUM :sinifsinif:
evet canım ya o sorumluluklar yokmu zaten ınsanı delırtıyoo mafoldumbenneden mutlu olamıyoruz ya cevremdekı ınsanlar hep guleryuzlu hepsı gercekten mutlumu yok rolmu yapıyolar :uhm:bende sıkıldım artık polyanacılık oynamaktan bazen ınankı yapmacıktan guluyorum sırf fırsat vermeyım dıye mıllete :sinifsinif:şükürsüzmüyüz yoksa bi işimiz var deyıp rahatımıza neden bakamıyoruz bızım yerımızde olmak ısteyen okadar cok ınsan varkı ooff bacım ya allah ım yardımcımız olsun nediyim:Saruboceq:boshayallersmile

aynı durumu bende yasıyorum arkadaslar ama calısmasak yine olmıcak bunun orta yolu ne bılmıyorum belkide mesai saait düzgün cumartesizmi olsa daha ii olur bence

aynı durumu bende yasıyorum arkadaslar ama calısmasak yine olmıcak bunun orta yolu ne bılmıyorum belkide mesai saait düzgün cumartesizmi olsa daha ii olur bence

olabılır canım cunku bır gun yetmıyo ne evin işine ne kendımıze vakıt ayırmaya :gitme:yemın ederim kac aydır gorusmedıgım arkadaslarım var sıkıldım artık eyvahedigeldismile ctesi gunu uce kadar calısyorum ama isterse aksam sekıze kadar olsun sabah erken kalkıp geldıkten sonra :sinifsinif:Allah yardımcımız olsun hem evlı olup hem calısmak zor cocugu olanlar napıyoo delikafadulden

aynı bu durumdayım son 4 yada beş yıldır .artık kendimi bile görmek istemiyorum bu halde olmamızın iki sebebi var bana göre , anlayışsız her şeyi kadından bekleyen kocalar , ve olmaz olasıca para , para , para .fisfisfis

gönülden katılıyorum

kÖtÜkızlar canım bıŞey yapmak ıstemıyor gıyınmek makyaj falan kaltıgım gıbı gıdıyorum sankı yasladnım

anlatırken kendimi gördüm, birde kızım var akşamları ilgi isteyen anne diye peşimden ayrılmayan. Bekarken çok bakımlıydım şimdi ise vakit yok, aynısını banada diyorlar ne oldu sana yüzün gülmez oldu, mutsuz olacak bişey yok ama işyerimi, iş yerindeki arkadaşları ortamı sahtekarlıklar, yalancılık, çıkar ilişkileri çok bunaldım çokkkk

yıpranıyoruz ya yemın ederım yaşim 23 ama ruh yasım 60mafoldumben iş yerımde konumum ıyı cevrem b... gıbı

eşim bazen cok anlayıslı bazenbenı dınlemıyo bıle ayrıca iş yerındekı sorunlarımı anlatıyorum -çık ya durma dıyo ıhtıyacımız mı var dıyo- ama yıllık kalorıfer parasını ıkımız calıstıgımız halde gucun bırıktırıyoruz ıkımızde ozel sektordeyız ya annemlerden yardım alırım dıyo sen ısten cıkarsan yada soba kurarız dıyo benı delı edıyo dengesızmafoldumben bben çalımayıp ta napıyım boshayallersmile

kıyamam canım ya haklısın benımde arkamd ailem yok evlı degılım ama çalışmazsam eğer hiçbir ihtıyacıımı karsılayamamchiglet sen yıne evlsıın ben bekar oldugum halde cnm istemıyo birşey offf

bugün herşeyi saldım bikenara işyapmıca myemekte bugün dinlencem beynen çok yorgunum sakinlige ihtiyacım var bıktımmmmmmmmmm herşeydennnnnn

calısacaz gulum baska yolu yok evlenmeden calısmaktan zevk almaya bag evlenınce daha zor olacak emın ol opuyom senı :1hug:

seni ne mutlu ediyorsa onları bulmaya sana bir yazı yolluyorum oku rahatlarsınohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…