• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bende sinir olurdum bekarken yaramazlara, benim oğlan olunca ödüm koptu öyle olacak diye. ama caın ciğerin bi süre sonra öyle olsa bile takmıyosun. bekar olduğu için ona öyle geliyor yada çocuksuz olduğu için. çocuğu olunca anlar

25 canım manita falan olsa kadın ümitli olacak yine biraz o da yok:1: senin yaş?

24 olcam inşallah :27: Benim de üni dönemi çok verimli geçti erkek arkadaş konusunda mezun olunca duruldum. :52: Şimdi de iş yok ortam yok nerden bulayım :19: Zaten standartlarım da yükseldi bu kafayla zor :27:

24 olcam inşallah :27: Benim de üni dönemi çok verimli geçti erkek arkadaş konusunda mezun olunca duruldum. :52: Şimdi de iş yok ortam yok nerden bulayım :19: Zaten standartlarım da yükseldi bu kafayla zor :27:

internetten tanışma modaydı ben okurken... öyle girişimlerin olmuyomu..

Benim de 2 yıllık bi ilişkim vardı 6 ay falan oluyor biteli işte yok küçücük yerde yaşıyorum nerden nasıl bulayım bende bilmiyorum:ssz: Ayyy gerçekten evde kaldım ben galiba:30::30:

Benim de 2 yıllık bi ilişkim vardı 6 ay falan oluyor biteli işte yok küçücük yerde yaşıyorum nerden nasıl bulayım bende bilmiyorum:ssz: Ayyy gerçekten evde kaldım ben galiba:30::30:

Valla öyle uzun süre yalnız kalmamışım ki sonuncudan ayrılınca biraz dinlenicem dedim yeni yeni kendime geliyorum. Bir de yaşanan şeyler etkiliyor tabi, aşka inancım kalmadı :27:

Back
X