• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

500müüüüüüüüüüüüüü:18::18::18: 181miiiiiiiiiiiii:18: nerde o

maaşallah! 50 bile olur vallahi bu azimle
yalnız sporsuz yaptıysa o vücut nasıl olmuştur :26:

500 kg kadın nasıl spor yapsın
Screen+Shot+2013-10-28+at+7.18.50+PM.png

Bu kadın geçen yıllarda hep gazetelere falan çıkıyordu çok üzülmüştüm vücudu mükemmel olmasa da en azından yürür gezer yani
ben 10 kg veremiyorum tembellikten :1:

düşünemedim:26:
cok da güzelmiş ya vücut sarkıgını ameliyatla alıyorlar. onun başka çaresi yokmuş sanırım:44:

bukadar kilonun yok tabi resimlere bak totosu yatağa serilmiş :18: ben bu halimle göbeğimdeki fazlalığı oramı buramı kestirsem diye düşünüyorum şükretmek lazım kadın 3yüz kilo vermiş biz şurda 40 50 kilo veremiyoruz :19::19::47: çok kızdım kendime :47:

düşünemedim:26:
cok da güzelmiş ya vücut sarkıgını ameliyatla alıyorlar. onun başka çaresi yokmuş sanırım:44:

off ya bende kendimi kilolu sanıyorum evet ayağa kalkamıyodurki spor yapsın o zayıflıyacak sonrada ameliyet olucak derileri için ondan sonra spor anca yavaş yavaş oda :ssz:

evet. midenin 3/2 sini alıyorlar artık ameliyatla. nice insan kilo verdi bu yöntemle
100 kgnin üstündekilere uygulanıyor Türkiyede de baya yaygın

bukadar kilonun yok tabi resimlere bak totosu yatağa serilmiş :18: ben bu halimle göbeğimdeki fazlalığı oramı buramı kestirsem diye düşünüyorum şükretmek lazım kadın 3yüz kilo vermiş biz şurda 40 50 kilo veremiyoruz :19::19::47: çok kızdım kendime :47:

evet doktorum programında izlemiştim bir kız böyle cok kilo vermiş sarkmış vücudu ameliyatla alacaklardı :6:
kuzum buradaki diyet topiklerine takılsana kuralları da kesin hem verirsin :12:

ben isterim o ameliyatı olmayı ama benimki izin vermez ölümler falan oluyo ya kızıyor çok :26:

yok canım bende bir ara düşünüp araştırmıştım gerçi bana yapmıyorlar
hayatın boyunca normal bir mideye sahip olamamak var işin sonunda
115 ne ki.. hem boyunda uzun. Sanırım 170 idin
Hesapladım..
2. sınıf obezite görünüyorsun. Bmı 39.8
İdeal kilonda 61
Yani 54 kilo fazlan var
İlk aylar kilolar sapır sapır gidiyor zaten iki ayda 15i rahat verirsin
Bir yerden başlamak şart maalesef.

Back
X