- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #4.061
Allah rızası için Badeye yaptığınız Türkçe muhabbetini geri alın 10 yıl geçse yinede hesap sorar.Kendinize acımıyorsunuz bari topik sakinlerine acıyın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rengina hanım, yukarıda ki vatandaşa Türkçesiz insan neden demiyorsunuz![]()
bilemediğim yerden sordunuz bade hanımRengina hanım, yukarıda ki vatandaşa Türkçesiz insan neden demiyorsunuz![]()
Demi... Laan o değil de hakkaten evlenince sinir geçiyo diyolla.![]()
Allah rızası için Badeye yaptığınız Türkçe muhabbetini geri alın 10 yıl geçse yinede hesap sorar.Kendinize acımıyorsunuz bari topik sakinlerine acıyın![]()
eeee s.x hem kilo verdiriyormuş hem sinirleri gevşetiyormuş![]()
dölmü
Yok yahu gerçekten korkmuyorum hiç bişeyden ilginç ya ondan diyorumgeçen sizin gidip blody mary demiştim hatırlıyosan
![]()
eeee s.x hem kilo verdiriyormuş hem sinirleri gevşetiyormuş![]()
Allah rızası için Badeye yaptığınız Türkçe muhabbetini geri alın 10 yıl geçse yinede hesap sorar.Kendinize acımıyorsunuz bari topik sakinlerine acıyın![]()
Çok haklısın dostummbade sen burcuydun ya bilelimde ona göre
![]()
Ahahhaha bibi gazoz verdiydi açarken...
Topiği tabi.![]()
Cepten yazıyorum bazen öyle oluyo ya![]()
Çok haklısın dostummbade sen burcuydun ya bilelimde ona göre
![]()
Niye yeni evliler kilo alıyo zaman ?![]()
pisss
ne burcuydun demek mi istedinyay... 343435 kere söyledim
![]()
Hahhaha hatırladım korkusuz bibican
Hadii bee ben diyorum niye bu kadar sinir küpüyüm ulan hayatımda sex eksikmiş![]()
Niye yeni evliler kilo alıyo zaman ?![]()
Hadii bee ben diyorum niye bu kadar sinir küpüyüm ulan hayatımda sex eksikmiş![]()
onlar işi bilmiyor da ondan. s.xden önce- sonra yemek yenmez. arada 2 saat olmalı![]()
Biyandan sevişip biyandan yedikleri.içinsti senin sevişme yaşın geldide geçiyo bile
![]()
onlar işi bilmiyor da ondan. s.xden önce- sonra yemek yenmez. arada 2 saat olmalı![]()
pisss
ne burcuydun demek mi istedinyay... 343435 kere söyledim
![]()
Kız taktı resmen ya.Türk d,il kurumu gibi herkesi inceliyor şimdide
![]()
bende evilik erkekleri zayıflatıyor kızlara aldırıyor diye duymustum
alakayı bilmiyorum![]()
Biyandan sevişip biyandan yedikleri.içinsti senin sevişme yaşın geldide geçiyo bile
![]()