• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

kırk yıllık hacının karizmasını yerle bir ettin :27:

girdikçe giresim geliyo yalama oldum :27:

:27::27: Aynı espiriyi sanada yapmıcam artık ne olduk bilmiyorum ama iyi bişeyler olmadık onu biliyorum

Sınıfta hoca bi soru çözüyor diyor ki 2008 de çıkmış aa diyorum ona girdim ben 2010 çıkmış a diyorum bu soru evet hatılıyorum sanki, 2012 sorusu ha bu soru diyorum.Felan filan kendi halime acıdım bee insan kaç senesini veriri bu kpss ye

kızım sus bu kadar acık söyleme bir sürü ziyamız hayran kitlemiz var ya :60:

Va...mı la bu g...rk.. gires..miz gelsin

Bu nasıl yeterince kapalı oldumu :27::27::27:

kuzum gülmekten karnıma ağrı giriyo bu topikte :52:
gel katıl alısıyor insan bir süre sonra :27::27:
:27::27: Aynı espiriyi sanada yapmıcam artık ne olduk bilmiyorum ama iyi bişeyler olmadık onu biliyorum

Sınıfta hoca bi soru çözüyor diyor ki 2008 de çıkmış aa diyorum ona girdim ben 2010 çıkmış a diyorum bu soru evet hatılıyorum sanki, 2012 sorusu ha bu soru diyorum.Felan filan kendi halime acıdım bee insan kaç senesini veriri bu kpss ye

heh ben de bunu dyordum :27::27:

kuzum sen hangi yıl mezun oldun kaç yıldır giriyosun :26: benim 2. olacak :50:

Son düzenleme:
Back
X