- Konu Sahibi SevdaLinka
-
geldimmmm nammm geldim yavrummmm
ben yaşımı söylesem hepiniz yanımda çıtırdak kalırsınız en yisi çıtır takılmak hahhaahhhaha
ben biliyoum ama çıkıcam yarın yazarım
sen benden kucccuksundur bacımmm
Görüsürüz kontesim, memelere özen gösterelim lütfen:)))
Ayy canımm sağoll bir gözlerim var zaten yaa başka da bir numaram yok ama alan da almuş zati dimi amaaan
vaaay fıkra isteriizz
çok şükür mü kızım 30 ları aşmak kötü bir şey mi hiçte değilsende 30 olacaksın bir gün o yaşta mı kalıcan sandın biz hala 30 luk Çıtırlarız
Benipek kusura bakma canım alıntı yapamadım yazını göremedim canım. ben daha çok akrostiş yazmamla ünlüyüm sanırım ama fıkrada uyduruz yaa. bu son mesajım kesin kaçtım bu sefer. öpüldünüzzzz
Ayy canımm sağoll bir gözlerim var zaten yaa başka da bir numaram yok ama alan da almuş zati dimi amaaan
vaaay fıkra isteriizz
çok şükür mü kızım 30 ları aşmak kötü bir şey mi hiçte değilsende 30 olacaksın bir gün o yaşta mı kalıcan sandın biz hala 30 luk Çıtırlarız
Ben de kaçıyorum kızlar. 10 saattir kapalı cezaevinde gibiyim. İnsan içine çıkmadan bir bakayım aynaya.
Herkese iyi akşamlar..
ben de geleyim mi
sağol canımRengina doğum günün kutlu olsun. BurçdaşımKoç burcu iyidir hastir özü sözü bir huyu suyu yüzü kaşı gözü güzeldir. Kendimden biliyorum
Ben de kaçıyorum kızlar. 10 saattir kapalı cezaevinde gibiyim. İnsan içine çıkmadan bir bakayım aynaya.
Herkese iyi akşamlar..
weis kuzum ahaha memelerimi özenle koriciiim :))
Sebatiye ablaa huuuuhuuuuu hg
yazdığın 3 mesajdan 1 inde adım geçmezse kendimi çok boşlanmış hissediyorum bilesin. özel günlerimdeyim agresifim, asabiyim :
inşallah kırmam canımm hiç bi yerimi :92:
Bencede topic in adini degistirelim " seviyesiz geyikciler" olsun:))))
Iyi bari sende aramiza gel 30 lu yaslari devirenler kulübü:))
Herkese iyi akşamlar..
Wayy seboş gelmiş. Yarın sabah erken gel buraya. Sensiz dedikodunun tadı olmuyor kvalide familyası için.
fallen nerelerdesin nasılsın epey oldu görüşmeyeli
OY senin dillerin ne söylüyooooooYirim yirim yirim ben seni:))
Bir citir hissettim bir dirilik bir genclik geldi suan bana anlatamam:)))))
bende özel günümdeyim valla çatacak yer arıyorum iyi olmadı bu barışma ne güzel tartışıyorduk iyi oluyordu bugünlerde
ama 20 liler bizden çok yaaa. Ben yaşımla mutluyum yaaa zaten yaşımı da hiç göstermiyorum
yes baby
ama 20 liler bizden çok yaaa. Ben yaşımla mutluyum yaaa zaten yaşımı da hiç göstermiyorum
Valla ben 30 yas sendromuna girdim ha...
Böyle kendimi planlarımdan geri kalmış hissediyorum..
Birdaha doğurmak istermiyorum mesela fobilerim ayyuka çıktı iyice..
Ne bileyim bir kadının en güzel yaşıdır derler 30-35 için ama ben büyümek istemiyorum
Ben gider mesai bitti akşam gelebilirsem bakarım yarın görüşürüz byeeee
kızlar şaşı oldum ben çıkıyom seboşum yarın gel herkesi burda tam kadro bekliyoreeee hepinizi opuyoreeee
kızlar şaşı oldum ben çıkıyom seboşum yarın gel herkesi burda tam kadro bekliyoreeee hepinizi opuyoreeee
görüşürüz kızlar...
Hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?