• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

geldimmmm nammm geldim yavrummmm :23::23::23::23::23:

ben yaşımı söylesem hepiniz yanımda çıtırdak kalırsınız en yisi çıtır takılmak hahhaahhhaha

ben biliyoum ama çıkıcam yarın yazarım :27::27::27:

sen benden kucccuksundur bacımmm

OY senin dillerin ne söylüyoooooo:21::21::21:Yirim yirim yirim ben seni:))
Bir citir hissettim bir dirilik bir genclik geldi suan bana anlatamam:)))))

Ayy canımm sağoll bir gözlerim var zaten yaa başka da bir numaram yok ama alan da almuş zati dimi amaaan :32::21:

vaaay fıkra isteriizz :23:

çok şükür mü kızım 30 ları aşmak kötü bir şey mi hiçte değil :19: sende 30 olacaksın bir gün o yaşta mı kalıcan sandın biz hala 30 luk Çıtırlarız :32::32:

Ben çıtırım ozaman da çıtır olurumm zatiiiii :12:
Ben kaçtım kızlarrr çıkışş saatiiii :10:

Benipek kusura bakma canım alıntı yapamadım yazını göremedim canım. ben daha çok akrostiş yazmamla ünlüyüm sanırım ama fıkrada uyduruz yaa. bu son mesajım kesin kaçtım bu sefer. öpüldünüzzzz

evet özledim senin akrostişlerini bana bir şey yazar mısın?

Ayy canımm sağoll bir gözlerim var zaten yaa başka da bir numaram yok ama alan da almuş zati dimi amaaan :32::21:

vaaay fıkra isteriizz :23:

çok şükür mü kızım 30 ları aşmak kötü bir şey mi hiçte değil :19: sende 30 olacaksın bir gün o yaşta mı kalıcan sandın biz hala 30 luk Çıtırlarız :32::32:

Yarın Cuma sakin bir gün olur. Herkes marifetlerini döktürsün:D

Rengina doğum günün kutlu olsun. Burçdaşım :27: Koç burcu iyidir hastir özü sözü bir huyu suyu yüzü kaşı gözü güzeldir. Kendimden biliyorum:51:
sağol canım:16: he ya aynen öyleyiz :ssz::9::9: mune de koç burcu onu en iyi biz anlarız:27:
Ben de kaçıyorum kızlar. 10 saattir kapalı cezaevinde gibiyim. İnsan içine çıkmadan bir bakayım aynaya.
Herkese iyi akşamlar..

görüşürz benipek:3:

yazdığın 3 mesajdan 1 inde adım geçmezse kendimi çok boşlanmış hissediyorum bilesin. özel günlerimdeyim agresifim, asabiyim ::55:

inşallah kırmam canımm hiç bi yerimi :92:

bende özel günümdeyim valla çatacak yer arıyorum iyi olmadı bu barışma ne güzel tartışıyorduk iyi oluyordu bugünlerde :27::9::9:

Bencede topic in adini degistirelim " seviyesiz geyikciler" olsun:))))

Iyi bari sende aramiza gel 30 lu yaslari devirenler kulübü:))

ama 20 liler bizden çok yaaa. Ben yaşımla mutluyum yaaa zaten yaşımı da hiç göstermiyorum :23:

Valla ben 30 yas sendromuna girdim ha...

Böyle kendimi planlarımdan geri kalmış hissediyorum..

Birdaha doğurmak istermiyorum mesela fobilerim ayyuka çıktı iyice..

Ne bileyim bir kadının en güzel yaşıdır derler 30-35 için ama ben büyümek istemiyorum :52::32:

Ben gider mesai bitti akşam gelebilirsem bakarım yarın görüşürüz byeeee :16:

fallen nerelerdesin nasılsın epey oldu görüşmeyeli

OY senin dillerin ne söylüyoooooo:21::21::21:Yirim yirim yirim ben seni:))
Bir citir hissettim bir dirilik bir genclik geldi suan bana anlatamam:)))))

bende özel günümdeyim valla çatacak yer arıyorum iyi olmadı bu barışma ne güzel tartışıyorduk iyi oluyordu bugünlerde :27::9::9:

ama 20 liler bizden çok yaaa. Ben yaşımla mutluyum yaaa zaten yaşımı da hiç göstermiyorum :23:

kızlar şaşı oldum ben çıkıyom seboşum yarın gel herkesi burda tam kadro bekliyoreeee hepinizi opuyoreeee :38::38::38::38:

Valla ben 30 yas sendromuna girdim ha...

Böyle kendimi planlarımdan geri kalmış hissediyorum..

Birdaha doğurmak istermiyorum mesela fobilerim ayyuka çıktı iyice..

Ne bileyim bir kadının en güzel yaşıdır derler 30-35 için ama ben büyümek istemiyorum :52::32:

Bence bu zamana 1 tane yeter.Allah ömrünü hayırlı etsin.

Ben gider mesai bitti akşam gelebilirsem bakarım yarın görüşürüz byeeee :16:

Görüşürüz canım.:3:

Back