• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Abla vs olarak mi yok yol gerek yok detaya ipek de sadece.
Dershane falan var mi?ilk sene mi kpss de

Tamam,anlaştık.:34:

Ben yeni mezunum 3.sınıfta başladım hazırlanmaya,3 yıldır çalışıyorum ama geçen yıl tepeden inme bi sınav geldi atanamadım.:ssz:

Bu yıl yine hazırlanıyorum işte.Evet yarın tüm gün var malesef.:31:

Oh tam ramazana denk gelmis ya :/ olsun Allah zihin acikligi versin. Benimde kucuk kaynim var gecen sene uni sinavina giricekti bisesler yapmis girememis.. Bu sene ne yapti bilmiyorum ama adamda okuyacak goz yok gelecegine yazik ediyor farkinda degil :(

Bende bilmiyorum malesef :( indirmistim telefonuma ama sadece giris yapabilmistim devamini getiremedi uygulama sildim bende.:/

Valla öyle insanların şansı dönüveriyor,ben bir sürü yere başvuru yaptım açıktan atamalara,bi nane çıkmadı.:ssz:

Tamam,anlaştık.:34:

Ben yeni mezunum 3.sınıfta başladım hazırlanmaya,3 yıldır çalışıyorum ama geçen yıl tepeden inme bi sınav geldi atanamadım.:ssz:

Bu yıl yine hazırlanıyorum işte.Evet yarın tüm gün var malesef.:31:

Simdi sikinti cekiyorsun ama bir omur rahat edeceksin.evlenince hele bir de cocuk olunca nasil rahat edersin.yaz tatili,subat tatili bilmen ne tatili hayatim boyunca sizin bir yaziniz kadar tatil yapmamisimdir::(((((((((

Cikacak insaAllah iyi düsün iyi olsun :)

Simdi sikinti cekiyorsun ama bir omur rahat edeceksin.evlenince hele bir de cocuk olunca nasil rahat edersin.yaz tatili,subat tatili bilmen ne tatili hayatim boyunca sizin bir yaziniz kadar tatil yapmamisimdir::(((((((((

Geçen sene aldığım hezimeti unutamıyorum.O yüzden bu yıl hiç hayalim yok,çalışıyorum ve olacakları bekliyorum.:31:

Her ailede bir sorumsuz olmak zorunda mi ya?sanki olmazsa doganin dengesi sapitcak.

Dimi? Gecenlerde birde esimi ariyor 'abi araba alicam corbada senin de tuzun bulunsun' demis. Esimde gülerek diyor ki sanki hayir isi yapiyorda oyle diyor bana :) Ailenin kucugu oldugu icin mi bilmiyorum ama kv kayinpeder pek bisey demiyorlar :/

Geçen sene aldığım hezimeti unutamıyorum.O yüzden bu yıl hiç hayalim yok,çalışıyorum ve olacakları bekliyorum.:31:

Emeginin karsiligini alirsin insaAllah senin ve senin gibi cabalayanlar icin cok zordur eminim :/

Dimi? Gecenlerde birde esimi ariyor 'abi araba alicam corbada senin de tuzun bulunsun' demis. Esimde gülerek diyor ki sanki hayir isi yapiyorda oyle diyor bana :) Ailenin kucugu oldugu icin mi bilmiyorum ama kv kayinpeder pek bisey demiyorlar :/

Hic gelemem oyle seylere.hadi ihtiyaci olur seve seve bi sekilde asla vermem.seninki yine kucuk cocuk dersin gecersin benim kpeder koca adam o bile beklesir.hee bekler durur orasi ayri:d

Zor.Bi de üst komşunu oğlu 60 puanla torpille memur oldu.Ben 84 ile bekliyorum.:31:

Ama merkezi atama degil mi?mulakat falan mi vardi.bir de senin brans iyi yan dal vs gibi bisey de var bildigim kadariyla 85cok yuksek geldi bana.sanki ihtiyac daha cok degil mi?devlet uyanik davranio az maasla sozlesmeli falan aliyor.madem ihtiyacin var citayi indircen azcik

Hic gelemem oyle seylere.hadi ihtiyaci olur seve seve bi sekilde asla vermem.seninki yine kucuk cocuk dersin gecersin benim kpeder koca adam o bile beklesir.hee bekler durur orasi ayri:d
Ben ilk evlendigimiz zaman arada bir harclik ver sevinir cocuk demistim pisman oldum. Yapilani kul bilmesede Allah bilir ama dokundu gercekten. Bir sefer gittik avm ye hem harclik verdi o gun esim hem bayagi pahali bir ayakkabi aldik ona. Sen git bir hafta sonra baska bir ayakkabi al kendine :/ Birlikte almistik hatta desen ki begenmedi. Beklesin dursunlar artik bence de :D esimi bir aydir adam akilli goremiyorim inanirmisin ben bile neredeyse vicdan azabi cekicem nasil parasini yiyorum diye :37:
Zor.Bi de üst komşunu oğlu 60 puanla torpille memur oldu.Ben 84 ile bekliyorum.:31:

Ah ah.. en nefret ettigim seydir bu. Af edersin sen kicini yirtiyorsun baskasi sadece bir tanidigi var diye hop goturuyor herseyin en iyisini.

Esim is yerinde de yasiyor bu sorunu gecen ay istifa edecekti de cok sükür devam suan kredi oduyoruz sonucta issiz kalmasindan da korkuyorum :(

Allah büyük..

Ama merkezi atama degil mi?mulakat falan mi vardi.bir de senin brans iyi yan dal vs gibi bisey de var bildigim kadariyla 85cok yuksek geldi bana.sanki ihtiyac daha cok degil mi?devlet uyanik davranio az maasla sozlesmeli falan aliyor.madem ihtiyacin var citayi indircen azcik

Yok İpek,mülakatla atandı.Ben de başvuruyorum ama torpil olmadığından olmuyor.Memurluk kadroları için denedim işte.Yoksa öğretmenlik puanım vasat.:30:

Kizlar ben eve geldim.simdi evdeki is hayati basliyor:)iyi aksamlar size.yarin sabah sekizde bekleriz:))

Back