Kaldığımız yerden devam :)

dejavum sen sal çayıra mevlam kayıra bak bırak hiç düşünme kafano boşalt rabbim vericek inşallahhh

canım 4 senedir istiyorum ben arada yine ertelerimiz oldu filan normal yolla zaten olmuyor ya aşılama ya tüp başka yolu yok yani napalım kısmet..

Tabii ki öyle biz bilemeyiz Allah bilir olacağı varsa olur zaten vardır bir vakti zamanı olmayacaksa ne yapsan olmaz kısmet. Artık ben bu yaz erteledim ama yine de haftaya h.sonu İst. dr ile görüşücez bakalım.

Ne güzel canım sen kendine güvendikten sonra herşey olur. Oğlunda zeki demek maşallahh. Allah bağışlasın. Bir ömür mutsuz olmaktansa böyle daha iyi canım. Ayaklarının üzerinde duruyorsun.

deju bende boğuşuyorum tedavilerle.....Allah kolaylık versin bize

Canımm yaşayan bilir ancak zor gerçekten Allah kolaylık versin bize. Normal gebe kalmak ne kolay ama aşamalar bitiriyor insanı bir de olmayınca ama Allah büyük.. bu sene erteledim işte ama iyi mi yapıcam bilmiyorum da daha çok annem ve eşim için erteledim yani bana kalsa yine yaptırırım da. Olacağı varsa olur canım ya elbet vardır bir zamanı Allah istedikten sonra. Sabredicez.

selam kızlar

ebiş gene ortalık karıştırmış,efsa'dan haber yok galiba

Hadi ya ne yapmış yine.. Durmaz ki o bulmuştur sataşacak birşeyler kız resmen kavga için yaratılmış bir de bize diyordu sürekli buradasınız diye.

Ewet cnm şükür çalışıyorum daa:102::126:
Herşey de bir hayır wardır derler..

Wc molasııı

heey maşallah. yazmamışsınız akmışsınız resmenn. benimde arkadaşım geldi birazdan hazırlnmaya gidicem. akşam taksime gidicez hep beraber maşa neyim yapmam lazımmm. bankayı kabul gününe çevirdim misafirler maşalar hazırlıklar falan

Açın bir konu patladım valla ya.

konu şu olsun. ben paten aldım ya şimdii herkes hobilerini yazsınnnn.
benim dans etmek, motosiklete binmek, paten, buz pateni, şu aralar ingilizce kursu (Allahtan 2 aya bitecek), kitap okumak... hobim çok ama vaktim pek yok. zengin bi koca bulsam spordan aktiviteden alamam kendimi. o zamnda piyano öğrenirdim çok seviyorum dinlemeyi

dejavu Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkesin başına.

Benide götür şu taksime içmem lazım benim anca kendime gelirimm

ohh maşallahh hobilere bak motorsiklette kullanıyorsun demek. Paten kayamam heralde bilmiyorum da. Aktivite insanyım bende aslında dağ bayır gezeyim filan mesela bir gün bungge jamping yapmak hayalim en kısa zamanda da gerçekleştirmek istiyorum kocam asla izin vermese e tatilde parasiling yapayım demiştim ona bile izin vermedi de bu sene bakarız dedi. Benim hobim bu aralar uyumak, uyumak hep uyumak istiyorum bir de dizi izlemek ve cips yemek hobilere bak. Kitap okumayı severim bir kitap var elimde nerdeyse bir senedir bitecek inşallah tedavilerden mi olsa gerek neyse bir salmışlık var bende ama toparlıcam inşallah eşim pek aktivite insanı olmayınca köreldim ben. Evlenince tek aktivite oluyor anladın işte sen sonrası aman oturalım ne işimiz var ne yapıcaz orada burada mesela ben Karadeniz ya da Fethiye turu istedim eşim yine Antalya istedi şezlongta uzanmaca haa h.sonu çıkarız ama yürü yürü gel işte.

bende bungee jumping ve yamaç ğaraşütü yapmak istiyorum. uçmakdereye gideceğim bu yıl kesin yamaş paraşütü içinn. kamp yapmaya bayılıuorum çadırda kalmaya falan yazın mutlaka gider kalırız arkadaşlarla bikaç gün. eşin keşke izin verse. kendi yapmasada sana izin verse içinde kalmasa benim eski eşim gondola bile beinmezdi bense herşeyi yapardım seviyorum adrenalini benn. şu andaki hobilerin benim hayalim daha ne kadar kilo alabilirim merak ediyorum ondan bıraktım sen çalışıyormusun peki?

Babam kızar sewgilim kızarr offf offff

ah şu babalar ve sevgililer :) ama aile konusunda çok şanslıymışsın gerçekten kıymetini bil içmesende olur yani öyle bir aile için. benim babamı görsen içesin yoksa bile içersin :)
gerçi yinede Allah razı olsun abarttım ne babalar var ama işte hayalimdeki baba figürüyle hiç örtüşmüyor ya çok film izliyorum, yada çok kitap okuyorum... ama neyseki yalnız yaşıyorum o konuda da şanslıyım.

Ewet ailem konusunda çok şükür şanslıyım.
Allah başımdan eksik etmesin onları..
Baban için neden öyle dedin ki balım..
Ya bende isterdim ayrı ewde yaşamak..
Belki zor olurdu aileme düşkünüm ama
bunu tatmak yaşamak isterdim..
Biraz rahat olmak isterdim..
Burdaki KK kızları ewime toplamak isterdim..
Kazen'i müne'yi çekiştirmek içip sarhoş olmak isterdimm

Amin canım Allah ayırmasın. benim babam düşüncesiz ve ÇÇOOOOKK cimridir ondan dedim. yalnız olmak ayrı rahatlık ama zaman zaman sıkıntıda yaratıyor tabii. evimde arkadaşlarımı pek toplayamıyorum genelde dağınığım toplayacak vaktim yok
illa çekiştirmek istersen görüşürüz yaparız canım ama ben tanımıyorum ikisinide bana keyif vermez seni dinlerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…