- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.821
ufak değilim dediğin yine bi 24 vardır , kaç yaşındasın
çelik bizim şarkıcı çelik mi
ben biliyom onu yine gözüm yollarda neredesin gündüzüm gece olduuuu kederdeyim aaah bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim dertlerime yenilerini eklediiim gel yarim ol sultanım ol sevdalım ol dertlerimin dermanı ooool hercaiiiiiiii
ayy evet bu şarkısıda çok güzeldi beee, bu şarkı çıktığında ben liseye gidiyordum aramızda 10 yaş olduğuna göre sen 4 yaşlarında falanmışsın , Maşallah iyi hafıza varmış sende
yaa dur bak hatta neyi de hatırlıyorum
http://www.izlesene.com/video/reyhan-karaca-sevdik-sevdalandik/3260467
sevdik sevdalandık kör düğümle bağlandık
sonracıma ruhsar
sonracıma ışıklı spor ayakkabılarıof off
yaa dur bak hatta neyi de hatırlıyorum
http://www.izlesene.com/video/reyhan-karaca-sevdik-sevdalandik/3260467
sevdik sevdalandık kör düğümle bağlandık
sonracıma ruhsar
sonracıma ışıklı spor ayakkabılarıof off
Ben burdayım
Sedom babamla aramız düzeldi şükür.Askerliği bitsin nişan yapalım dedi.
Dün zaten çok sevindim linkam ya.
Sonunda baban doğru kararı verdi. Bi de senin sonuçların da etkisi var tabiMaşallahın var kızım hak ettin sonuna kadar. Askerlik ocakta bitiyor hayırlısıyla sonra başlasın nişan telaşı
İnşallah atamam da olur da daha fazla yüklenmem ona.Hoş,o halinden memnun ama benim içim rahat değil.:18: Allaha bin şükür.
Kaç puan bekliyorsun kuzum, branşın neydi senin, en son kaçla atamışlar. bende ilk değilde ikinci girişimin ağustos atamasında değilde şubat atamasında gittiydim
hoşgeldin, ben sana az önce mesaj attıydım mesaj kutun doluymuş diycektim ki alta yazdığın o iki kelimeyi kullanıcı panelinden profili düzenleden rütbeden menekşenin yerine yazabilirsin diycektim
75,41665 canım.208 bin kişide genel sıralama 30630.
Geçen sene 73 ile kapattı ama ben korkuyorum yine de.
Canim yaa ben anlamadim ne dmek istedigini ne meneksesi
" aşk-ı sehadet "
branş ne eğitim fakiültesi dimi senin İngilizce falan mı
Yok bebeğim Türkçe...
hımm iyimiş, geçen yıl muhtemelen şubat atamasında 73 le kapatmıştır... Olur o zaman İnşallah. ben 82 ile sosyale atanmıştım. teee Batmana