Kaldığımız yerden devam :)

çelik bizim şarkıcı çelik mi :KK53:
ben biliyom onu yine gözüm yollarda neredesin gündüzüm gece olduuuu kederdeyim aaah bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim dertlerime yenilerini eklediiim gel yarim ol sultanım ol sevdalım ol dertlerimin dermanı ooool hercaiiiiiiii :KK30:

ayy evet bu şarkısıda çok güzeldi beee, bu şarkı çıktığında ben liseye gidiyordum aramızda 10 yaş olduğuna göre sen 4 yaşlarında falanmışsın , Maşallah iyi hafıza varmış sende :KK60::KK60::KK60::KK60:

Sedom babamla aramız düzeldi şükür.Askerliği bitsin nişan yapalım dedi.:KK76:

Dün zaten çok sevindim linkam ya.
Sonunda baban doğru kararı verdi. Bi de senin sonuçların da etkisi var tabi :KK53: Maşallahın var kızım hak ettin sonuna kadar. Askerlik ocakta bitiyor hayırlısıyla sonra başlasın nişan telaşı :KK16:

Dün zaten çok sevindim linkam ya.
Sonunda baban doğru kararı verdi. Bi de senin sonuçların da etkisi var tabi :KK53: Maşallahın var kızım hak ettin sonuna kadar. Askerlik ocakta bitiyor hayırlısıyla sonra başlasın nişan telaşı :KK16:

İnşallah atamam da olur da daha fazla yüklenmem ona.Hoş,o halinden memnun ama benim içim rahat değil.:18: Allaha bin şükür.:KK16:

İnşallah atamam da olur da daha fazla yüklenmem ona.Hoş,o halinden memnun ama benim içim rahat değil.:18: Allaha bin şükür.:KK16:

Kaç puan bekliyorsun kuzum, branşın neydi senin, en son kaçla atamışlar. bende ilk değilde ikinci girişimin ağustos atamasında değilde şubat atamasında gittiydim

X