- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.761
tamam len vurmayın başka şey sanmışım meğersem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk
Ne oluyor len hepinizden önce ben vardım o konuda
Nasıl benim yorum kalite
beklemeye gelemem ben ben saksı deeeliimm
he kocam bana yapsın işi ne demiştin
Aynen bibi Hayat müşterek acıkta ben güleyim
hemen bir şu sarışının fotolarını kurcalayım dedim yokmuş
sen bana az önce bibi mi dedin
ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma
ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma
benciill banlanırsak hep beraber hacı yok öyle kaytarmakben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Naber bebkler :) benide araniza alin kocis gelmedi hala eve canim sikildi tek basima yaa ..
" aşk-ı sehadet "
meraba bebekNaber bebkler :) benide araniza alin kocis gelmedi hala eve canim sikildi tek basima yaa ..
" aşk-ı sehadet "
Hatlar karışmış ya la
benciill banlanırsak hep beraber hacı yok öyle kaytarmak
hacı hiç oral yolla ilaç içmedin mi sen
benciill banlanırsak hep beraber hacı yok öyle kaytarmak
hacı hiç oral yolla ilaç içmedin mi sen
yalnız yine fetvacılar çıktı ortaya
benı ne zaman buldunuz ki bebeliiiii seni de mi kaybettik
yok öyleee bi sorun oldumu hemen senin üstüne atarım, ben bişey yapmadım sonuçta, yapmadım yani, yapmadımmm , ben yapmadım:18::18:
günah mıymış hakket ya :44: hiç duymamıştım