Kaldığımız yerden devam :)

tamam len vurmayın başka şey sanmışım meğersem :KK60::KK60:

ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey :KK1: muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma :KK1::KK1::KK1:

ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey :KK1: muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma :KK1::KK1::KK1:

muz yemek dondurma yalamak ? :KK52::KK52::KK52: günaaa sokma kızım bizi :KK52:

yok burda değil :KK53::KK53:

tabi sen açık seçik video foto filan koymadığın küfretmediğin sürece burda ban yok :KK52:

benciill :KK53::KK53: banlanırsak hep beraber hacı yok öyle kaytarmak :KK53::KK53:
tamam len vurmayın başka şey sanmışım meğersem :KK60::KK60:

hacı hiç oral yolla ilaç içmedin mi sen :KK53:

Naber bebkler :) benide araniza alin kocis gelmedi hala eve canim sikildi tek basima yaa .. :KK43:

" aşk-ı sehadet "

hoşgeldin, ben sana az önce mesaj attıydım mesaj kutun doluymuş diycektim ki alta yazdığın o iki kelimeyi kullanıcı panelinden profili düzenleden rütbeden menekşenin yerine yazabilirsin diycektim

X