• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

tamam len vurmayın başka şey sanmışım meğersem :60::60:

ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey :1: muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma :1::1::1:

ben yinede anlatayım kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey :1: muzu yemek gibi ya da dondurmayı..
Kız yasaklımı böyle konular konuşuyoz ne zaman buraya gelsek, yasaksa konuşmayayım ben, siz naparsanız yapın zaten banlanacakmışın beni de yakma :1::1::1:

muz yemek dondurma yalamak ? :52::52::52: günaaa sokma kızım bizi :52:

yok burda değil :27::27:

tabi sen açık seçik video foto filan koymadığın küfretmediğin sürece burda ban yok :52:

benciill :27::27: banlanırsak hep beraber hacı yok öyle kaytarmak :27::27:
tamam len vurmayın başka şey sanmışım meğersem :60::60:

hacı hiç oral yolla ilaç içmedin mi sen :27:

Naber bebkler :) benide araniza alin kocis gelmedi hala eve canim sikildi tek basima yaa .. :(

" aşk-ı sehadet "

hoşgeldin, ben sana az önce mesaj attıydım mesaj kutun doluymuş diycektim ki alta yazdığın o iki kelimeyi kullanıcı panelinden profili düzenleden rütbeden menekşenin yerine yazabilirsin diycektim

Back