- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.321
Var ya tam yazdım yazdım dayadım döşedim göndere bastım konu kapandı dedi. Belki ban yerdim Allah kurtardı
Aynen ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ya tam yazdım yazdım dayadım döşedim göndere bastım konu kapandı dedi. Belki ban yerdim Allah kurtardı
Aynen ya.
Çok doluyum ben bu konuda, tahammül edemiyorum saygı duyuyorum deyip alttan alttan aşağılayan, kendini cennetlik sananlara. Hayır bir de onlarla aynı inançtan olduğum halde böyleyim olmasam kan çıkartırmışım demek ki.
Merhaba kızlar ben de geldiiim.
Bu arada o dediğinin bir de şu versiyonu var:'Şimdi bizim ateist arkadaşlarımız da var ama...'
Şimdi bizim Alevi arkadaşlarımız da var ama ...
Merhaba canım hoşgeldin.
Empati seviyemiz "arkadaşlarım var"dan öteye geçmedikçe duyulan saygı da bu kadar oluyor maalesef.
Ya bu arada söyleyemeden geçemeyeceğim,Scully candır.Çoh hoşuma gitti,çocukluk /gençlik idolüm.
Hehe nerede o eski diziler.
Evet yaa,şimdi kim örnek alıcam?Ne yapayım kimya okuyup meth mi üreteyim?Mulder'la ilgili ne hayallerim vardı ya,adam ideal koca adayım idi yalan oldu.
Fringe vardı o da bitti. Duhnam ı da severiz.
Bir Scully olmasa da iyidir.Dizi kalmadı izleyecek.
Merhaba kızlar ben de geldiiim.
Bu arada o dediğinin bir de şu versiyonu var:'Şimdi bizim ateist arkadaşlarımız da var ama...'
Şimdi bizim Alevi arkadaşlarımız da var ama ...
Herkes nerede ya? :44:
facede takılıyolar onlar
Yalançı sensin takılan
facede takılıyolar onlar
Yalançı sensin takılan
Bibim ben gif imi nasıl görünür kılıcam
Yalançı sensin takılan
Bibim ben gif imi nasıl görünür kılıcam
Yalançı sensin takılan
Napıyorlar face de yaa?
Insert image yazan yere tıklayıp linki oraya kopyalayacaksın canım.