Kaldığımız yerden devam :)

E tabi muhabbet yok bişey yok napim yani :KK53::KK53:

hacı muhabbet senden sorulur aç bişeyler.sen olmaınca kpss sarıyoruz :KK9:

muhabbet kesintide bibi ben de profilimle ugrasıyorum:KK53:

hacı o arada nasıl diziydi o izledin geldin hemen :KK53:

Game of thoresdi yarısına kadar izlmiştim bölümün kalan yarısınıda şimdi izledim.O kadar yoğunum ki nerde o eskiden 1 haftada 1 sezon bitirmeler.Şimdi 1 haftada bir bölümü bitiriyorsam öpüo başımın üztüne koyuyorum :KK53:

La ben bu memurlar nete niye giriyorsam :KK37: yok duyumu olan biri varmış yok söylediği her sayı bundan önce çıkmış yok dpbde çalışıyormuş.haziranda toplam 10 bin yarısı sağlıkçıymış mıçmışım ben bu işe :KK19::KK19: öfff gömülmek istiyorum en dibe beni kimse bulmasın

La ben bu memurlar nete niye giriyorsam :KK37: yok duyumu olan biri varmış yok söylediği her sayı bundan önce çıkmış yok dpbde çalışıyormuş.haziranda toplam 10 bin yarısı sağlıkçıymış mıçmışım ben bu işe :KK19::KK19: öfff gömülmek istiyorum en dibe beni kimse bulmasın

hacı ben nickimi bile unuttum :KK1: sinirlerim bozuluyor oraya girince bol keseden sallıyorlar :KK14:

98 nasıl kendini yırtıyordu yok hakkıma giriyorsunuz yok hesabını vermezsiniz bilmem ne :KK14:

hacı ben nickimi bile unuttum :KK1: sinirlerim bozuluyor oraya girince bol keseden sallıyorlar :KK14:

98 nasıl kendini yırtıyordu yok hakkıma giriyorsunuz yok hesabını vermezsiniz bilmem ne :KK14:

Girmiyeceğim diyorum diyorum ama yok yakınlaştıya haziran ataması kendimi alamıyorum.Sonrada moralim yerle bir çıkıyorum.En azından hzırlık olur diyorum kadroları görünce büyük bi yıkım yaşamam ama yok iyi günler beklemiyor.Resmen bu haziranla son 3 senemide çöpe atacağım.Ağrıma giden çok şey var

X