Kaldığımız yerden devam :)

23 yaşındayım,bekarım.Beddua nedeniyle atanamayan bir öğretmenim.

23 müüüü

basit esprilerinize kurban

canommmmmm canommmmmm

selam tatlım tanılaşımmı

Uslubum bazen cekilmez olabiliyor evet atistik ama seviyesizce olmadi tabiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok karıştırmıyorsunuz.. kazene mail attım durumu açıkladım sağolsun oda ikna oldu.. açtı banımı şüphe varsa yine aklınızda özelden yazınn şüpheleri nizi gidereyim :)

Yooo olsa nolacak ki en merak ettiğim şey değil nasıl olsa. Bugün bir şeyler oluyordu da sonradan öğrendim zaten olayın iç yüzünü. Sorun yoksa sevindim adına.

ben de 25 yasındayım bugün itibariyle
beddua sebebiyle atanamayan diğer öğretmenim.

Kılıçdaroğlu dava açsa haklı valla.

bence de konuşulmadık şey kalmadı sübyancı filannn yarın gazetelere manşet karşıt medyaya laf çıktı

Puskevitime laf söyletmem

Yemek memek hep kaldi sızın yüzünüzden. Akşam adama da derim efsa erkekmis eminim anlayışla karşılar

benim yemeğim var dün akşamdan yapmıştım rahatım hem çalışır hem yemeğimi yaparım

ahanda geldim.

alıntı yapıyordukya ondan orda yazdım artık burdan devam edeceğim. takipçilerime duyrulur. hoş benide kim takip edecekse

ben ederim yafrummmm

evet tanışmadık bi çok kişiyle. 28 yaşındayım, ist dayım, bankacıyım, bekarım.

memnun oldum senden büyüğüm ben ama çok değil az

biri ayıplı fıkra anlatcakdı bekliyopzzzzz

ayıplı fıkra mı neymiş neymiş

Ne ka güzel ilk defa böyle kalabalık bi topikim oldu.

Çamaşır makinesini biliyonuz mu ?

Ben bilmiyorummm

Heee adamı var yaa. Ben yemek yapmadım diye kavga çıksa diyelim sonunda her türlü zeytinyağı gibi üste cikar tribimi yapar haftalik olağan küsmemi gerçekleştiririm. Kolaydı öyle

Valla bende olmasaydı ayy işyerinde çok yoruldum filan deyip hazır aldırırdımm kavgayı da ben çıkarır üste çıkardım zaten

Memelere özgürlük

biz çok özgürüz ya memeler kalmıştı bir tek savunacağımız

zaten o ringlere dönücez daha Anlara sayılacakk

Bugün kim oralarda aksiyon yapan? Hiç bakamadım.

Maşallaah Allah bağışlasın..

Hahahaha . Sevisken kadın vardır ya ben de küsüsken kadınım ahahaha. Allah ötekinden hic vermemiş bari burdan fazla vereyim demis ama o da iste ise yaramiyor

sevişken değilsen çocuk nasıl oldu hahahah :)) siyasetlerde fink atcağına az cinsellik topiğinde ataydın ya belki bir iki taktik kapardın :)))

Ben 31 yaşındayım. 6.5 senelik evliyim Eskişehir'de ikamet ediyorum çocuk henüz yok çalışıyorum Anadolu üniversitesinde bir yüksekokulda eşimle aynı kampüste görev yapıyoruz eşimde kimya mühendisliği hocasıdır beraber işe gelip gidiyoruz öğle tatilleri de beraberiz yani hep dipdibeyiz. Kpss hazırlanmak istiyorum ama bazı sebeplerden bu sene geçti seneye Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…