Kaldığımız yerden devam :)

herşeyin başıda pipidiyolar ama :KK53:
inanma sen onlara :KK53:
peçeteyle giderse lazerle hayli hayli gider :KK53:

lazer ne yapıyormuş ki oraya :KK9:

Sbah akşam 3 öğün açıp bakıyorum muhabbet ediyorum seviyoroum :KK53::KK53: masallar okuyorum arada mozart dinletiyorum müzik kulağı gelişsin diye:KK53:
kime dinletiyon la bekretine mi :KK53:
Nan tuycukleri gittimi diye baktim ,he des des fazla inmicem derine tagmmi:KK37:
hahhha ben inmiyorum ki siz kendiniz dökülüyosunuz :KK52:
Odabenim fantağzim hacılar :KK53:

toplu alıntıdır :KK53:

ohh negüzel arada gidersin çıkanları aldırırsın mis :21: alexandrite la mı yaptırdın canım

çamaşır suyuna batır :KK53: iyi geceler canım :KK19:
senede bir seansa gitsem yeterliymis :) ama cidden buyuk rahatlik heleki agda fobisi olupta senelerdeir jilet kullanan ben icin cok buyuk rahatlik canim :KK34:
Ilk baslarda alexandrite yaptirdim ama daha sonra farkli bir yerde yaptirmaya basladim oda iki cesit kullandi ilk diode sanirim ince acik renkler icin ardindada alex uyguluyorlar :)

senede bir seansa gitsem yeterliymis :) ama cidden buyuk rahatlik heleki agda fobisi olupta senelerdeir jilet kullanan ben icin cok buyuk rahatlik canim :KK34:
Ilk baslarda alexandrite yaptirdim ama daha sonra farkli bir yerde yaptirmaya basladim oda iki cesit kullandi ilk diode sanirim ince acik renkler icin ardindada alex uyguluyorlar :)

hemde ne rahatlık herzaman yumuş yumuş olması çok güzel :KK53::KK53:

X