Kaldığımız yerden devam :)

Napim canım oturuyoruz eşimle apartman ismi düşünüyoruz hiçte keyfimiz yok doğal olarak kkyada girmiyorum oyüzden gene saçma sapan kavgalar başlamış

Al benden de o kadar.Abuk subuk işlerle uğraşıyorum.Kafam oyalansın diye.Tv ye bakmayayım diyorum olmuyor bakayım diyorum olmuyor.Başka işle uğraşayım diyorum olmuyor.

Kavgalara diyecek sözüm kalmadı artık.Bugün olmaz dedim bugün birlik olunur ama değilmiş.

Bende muzik kanalı açtım gündüzde dizi izledim bakmamak için ben öyle şeyleri izlemek istemiyorum siyasetteki konuyada girmek istemiyorum sanıyolarki umrumda değil tam tersi umrumda olduğundan girmek görmek istemiyorum

Tuğba sultan dedim kabul etmedi benimki apartmanada sormak lazım diye şaka biyana bade koyalım dedm rengin koyalım dedim

ayy kuzuma kız valla şimdi aklımdan 'bade' koymanız geldi
aslında çok güzel olmaz mı ya

Benim istediğimi koyar zaten kocişim badeyi veya rengini koyalım aslında değişik isim istiyorum sizde söyleyin kızlar espirilide olur mesela apart-man apart isimsiz apart gibi

anlıyorum yawrum sen çok iyi bende öyleyim.Sürekli bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum.Sürekli kafamı oyalama çabasındayım.Tv ye yada nilmiyorum bu konu üzerinde yapılacak abuk subuk konuşmalara tahammülümm yok

Tuğba sultan dedim kabul etmedi benimki apartmanada sormak lazım diye şaka biyana bade koyalım dedm rengin koyalım dedim

Niye la burada taş gibi siti varken bade neymiş rengi neymiş

Benim istediğimi koyar zaten kocişim badeyi veya rengini koyalım aslında değişik isim istiyorum sizde söyleyin kızlar espirilide olur mesela apart-man apart isimsiz apart gibi

baderengi koy baderengi apartmanı apartmanda 1 numara/B]

gıskanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…