- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #9.841
yani zaten belli olan bir şeydi toz kondurmamak
her olayda şaşmaz bu
Napim canım oturuyoruz eşimle apartman ismi düşünüyoruz hiçte keyfimiz yok doğal olarak kkyada girmiyorum oyüzden gene saçma sapan kavgalar başlamış
Napim canım oturuyoruz eşimle apartman ismi düşünüyoruz hiçte keyfimiz yok doğal olarak kkyada girmiyorum oyüzden gene saçma sapan kavgalar başlamış
ne apartmanı bibim:26:
Oturduğumuz apartman canım yeni bina olduğundan daha ismi yok sadece nosu var isimde koyalım dedik
Al benden de o kadar.Abuk subuk işlerle uğraşıyorum.Kafam oyalansın diye.Tv ye bakmayayım diyorum olmuyor bakayım diyorum olmuyor.Başka işle uğraşayım diyorum olmuyor.
Kavgalara diyecek sözüm kalmadı artık.Bugün olmaz dedim bugün birlik olunur ama değilmiş.
anladım. kelebek apartmanı olsun
Tuğba sultan dedim kabul etmedi benimkiapartmanada sormak lazım diye şaka biyana bade koyalım dedm rengin koyalım dedim
Tuğba sultan dedim kabul etmedi benimkiapartmanada sormak lazım diye şaka biyana bade koyalım dedm rengin koyalım dedim
ayy kuzumakız valla şimdi aklımdan 'bade' koymanız geldi
aslında çok güzel olmaz mı ya
ayy kuzumakız valla şimdi aklımdan 'bade' koymanız geldi
aslında çok güzel olmaz mı ya
Bende bade yi görünce aklıma geldi bide renginde güzel isim
rengimenişte beğenmez bizim isimleri
Bende muzik kanalı açtım gündüzde dizi izledim bakmamak için ben öyle şeyleri izlemek istemiyorumsiyasetteki konuyada girmek istemiyorum sanıyolarki umrumda değil tam tersi umrumda olduğundan girmek görmek istemiyorum
Benim istediğimi koyar zaten kocişim badeyi veya rengini koyalım aslında değişik isim istiyorum sizde söyleyin kızlar espirilide olur mesela apart-man apartisimsiz apart gibi
Benim istediğimi koyar zaten kocişim badeyi veya rengini koyalım aslında değişik isim istiyorum sizde söyleyin kızlar espirilide olur mesela apart-man apartisimsiz apart gibi
anlıyorum yawrum sen çok iyi bende öyleyim.Sürekli bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum.Sürekli kafamı oyalama çabasındayım.Tv ye yada nilmiyorum bu konu üzerinde yapılacak abuk subuk konuşmalara tahammülümm yok
Niye la burada taş gibi siti varken bade neymiş rengi neymiş
gıskanma
baderengi koybaderengi apartmanı apartmanda 1 numara /B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?