• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

günaydınn ohh sabahtan çarşılar yapılmış ben çalıştığımdan herşey h.sonuna kalıyor çarşısı, pazarı, temizliği, yemeği derken bakıyorum akşam olmuş h.sonu geliyor diye seviniyorum ama hiçbirşeyde anlamıyorum. :19:
kolay gelsin çalışanlar için zor tabii ki,şu erkeği bana da fısılda :27:
Günaydin, oo sen hizli gonzales:)
günaydın canım:16:
Gel hep gel abla..
Özlüyoruz.
:38:

boş kaldıkça geliyorum,ben de özlüyorum:38:

valla küçük olmadığı kesin o zaman o resim kimin. Çalınıp o siteye konmuş olsa konuştuklarıyla resim yaşı uyuşmuyor. Bir de ne tesadüf yani. Neyse bakalım muneye açıklaması ne olacak ,olacak mı kayıplardadır girmez belki bir daha. Zaten hesabı donduruldu şu an giremez.

ya ben sabah kızın fotolarına bakıyordum.13-14 yüz iafdesi ama 17 yaşındayım yazmıştı.hatta biri sormuş melezlik varmı diye.anne tarafından yazmıştı oda.hani alman çocuklar olurya irice ama yaşları küçük olur...öyle bişeydi kafamı kurcalamıştı

Y

Ya ben siteler nedir, nasildir ona bile bakmadim özelden resimler attilar bak bu burda yok diye onlari biliyorum birde senin yolladigin siteyi ama oradada sitenin kendisi degil arsivi vardi galiba..

Aman ne bileyim ya sacma sapan isler..

ben biraz bakayım dedim kapattım,minicik kız resimleri çıplkak,arada da yaşı büyük erkekler vardı:50:

ya ben sabah kızın fotolarına bakıyordum.13-14 yüz iafdesi ama 17 yaşındayım yazmıştı.hatta biri sormuş melezlik varmı diye.anne tarafından yazmıştı oda.hani alman çocuklar olurya irice ama yaşları küçük olur...öyle bişeydi kafamı kurcalamıştı

Evet anne tarafından göçmenim, anne tarafım bilmem nereli gibi bir şey yazmasını beklerdim ben orda. Anne tarafımdan var diye kestirip atınca ben de şaşırmıştım :)

seninle hiç denk gelmedi sohpetimiz.hoş geldin ege/.. abla demiş herkes de bendemi desem bilemedim.yaşın büyükmü

Fallenim telden giriyorum görmedim :D seni nasil gormem ben ya nazil nasil dovdum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kontesim hg guzumm

ben biraz bakayım dedim kapattım,minicik kız resimleri çıplkak,arada da yaşı büyük erkekler vardı:50:

Deme ya yani o derece hea..
Ama niye ya Allah sahit bir anlam veremiyorum niye yani, nolcak öyle yapinca...
Hayir resimlere yapilan yorumlara verdigi cevaplar beni dahada vurdu..
Cok tesekkür edrim herkes öyle söyler falan filan amannn

Hea ben caktim köfteyi, bilmiyorum ya erkek olabilir mi ki?

Gerci dünkü soktan sonra ben bilem erkek olabilerim:))))))

çaktın mı gerçekten söle bakem özelden o mu :23::23:

ipuçları bana yetmedi dejuuuuuu.özelden atsana bi kimseye demem walllaa demem

yermedi mii. sölimm mii bilmem kii :17:

Benim de aklımda biri var ama banlı olup olmadığına bakamıyorum… aratamam şimdi. Ama gözümü tırmaladı son zamanlarda resmen.

bilmem tahminin olabilir belki ama bilemiyorum yani. Hislerim de yanıltmaz beni ama günahını da almıyım nasıl ispat edeceksek hanii eski knouşmalarını bilmiyorum şahsen.

sende mi merak ettin. merak edin birazz :52: ayy günahını da almış olmıyımda bu benim düşüncem hissiyatım yani :26:

:50:

Bahsedilen efsa erkektir insaAllah diyorum bu durumda.
Gercekten kiz olupta oralarda isi varsa cok cok üzücü. (Ki erkek olupta orda olmasi zaten ap ayri bir konu da...)
Ama malesef oda hayatin bir aci gercegi.
Binlerce cocuklarimizi o amac icin kullananlar cok.

Allah korusun yavrularimizi.
Bizlerde anneyiz/anne olacagiz.
InsaAllah gereken egitimide korumayida verebiliriz cocuklarimiza bu konuda.

seninle hiç denk gelmedi sohpetimiz.hoş geldin ege/.. abla demiş herkes de bendemi desem bilemedim.yaşın büyükmü
ben burada herkesten büyüğüm canım,teyze bile diyebilirsin:34:
Kontesim hg guzumm
ben burada herkesten büyüğüm canım,teyze bile diyebilirsin:34:

Deme ya yani o derece hea..
Ama niye ya Allah sahit bir anlam veremiyorum niye yani, nolcak öyle yapinca...
Hayir resimlere yapilan yorumlara verdigi cevaplar beni dahada vurdu..
Cok tesekkür edrim herkes öyle söyler falan filan amannn

sorma çok vahim:50:

Son düzenleme:
Evet anne tarafından göçmenim, anne tarafım bilmem nereli gibi bir şey yazmasını beklerdim ben orda. Anne tarafımdan var diye kestirip atınca ben de şaşırmıştım :)

dımı.sabah baktım kafamı kurcaladım:44: sonra siyasete gireyim dedim..olanları okuyunca anammmm dedim:53::53:

Back