Kaldığımız yerden devam :)

şu supradyn nescafe olayını açarmısın ipekcim reca etsem

canım bunu bana okulda ineğin biri söylemişti.gece çalışamıyorum çok uykum geliyor demiştim de sırrını söylemişti. gerçekten de tüm okul hayatım boyunca nescafe içerken sade olarak bir tane supradin alıyorsun. kahve zaten kafein içeriyor ya birbirini tetikliyor belki de.. gerçekten sabahlara kadar uykum gelmezdi. o kadar yıl bir şey olmadıysa bana zararı yoktur.
Ancak geçen supradin alayım dedim yorgunum iyi gelir. Kahvesiz attım ama eski etkisini hissedemedim. Belki de yaş ilerledi de vücudun ihtiyaçları farklılaştı.
Bir de hani şu enerji içecekleri var ya. Bizim zamanımızda yeni çıkmıştı. Akıllının biri dedi ki sınavdan sonra Redbul içtim çalışırken işim bitti sınavım bitti uyuyamıyorum ya.
Bunu duyan ben en önemli sınavımda 3 tane Redbul çaktım. Yarım saat sonra uyudum. Biraz kişisel ve psikolojik sanırım.

Günaydin kizceler, citirlar, kitirlar..

Ban yiyecek zamani buldun sende yolcuuu, dün neler oldu biliyon m, soklandik resmen, bilmiyorum tam olarak gercek ne ama resimler kesin calinti..

Kimmis kiz o söyle bana yolcam gidipp

oowwwwwww reissss gelmişşşşş haşgeldin conemmm

kulağıma söylesene merak edrim şimdi ben..benimde aklımdan biri geçiyordu bir zamnlar ama sonra vazgeçtim acaba omu didim

yok canım bu yeni biri zaten aktif olan daha çok siyasette yazıyordu orda rastladım. Ben öyle hissettim bilmiyorum.

yaa bir kötü hareketini görmedim kızlara karşı ama siyaset bölümündeki yazmalarından atarlarından filan erkek olduğun düşündüm hani biz bayanların tarzı farkldıır ya ne bileyim öyle hissettim yanılıyor olabilirim ama birebir çok tartıştığımız kişilerden değil öyle söyleyeyim.

benim uykum hala açılmadı ya uyudum uyucammm

ben napıyım saat 7.30 da kalktım geçte yatmadım ama uykum var nescafe içtim de az açıldım.

günaydın kızlar,sabahtan çarşı yapıp geldim,gene sayfalar dolmuş

Hosbulduk nabiyonuz :))
Dün ne kadar soklanip, sok halimize güldüysem karnim agridi aksam:)

Günaydin kizceler, citirlar, kitirlar..

Ban yiyecek zamani buldun sende yolcuuu, dün neler oldu biliyon m, soklandik resmen, bilmiyorum tam olarak gercek ne ama resimler kesin calinti..

Kimmis kiz o söyle bana yolcam gidipp

Söliiimm miii banlı şu an mesela, siyasete yazıyor, birebir tartıştığımız kişilerden değil daha doğrusu sürekli tartıştıklarımızdan değil ama bu ara çok atar yapıyor. Benim görüşümde ama ben son zamanlarda hazetmiyorum çok saygısızlaştı. Birkaç gündür bu düşüncem var ama dün özellikle pekişti gibi ama tabi dün ortalığı karıştıran kişiden bahsetmiyorum dün deyince o gelmesin aklına yani bilmiyorum sadece benim düşüncem ipuçları bu kadar

Ayy söyle bir şey. Benim de aklıma buna benzer biri var ama aynı kişiden mi acaba?

eğer gerçekten 13-14 yaşında kız çocuğuysa durum daha vahim.o siteleri nasıl bulup girebiliyor,iğrenç ötesi onlar

ama ben verdiği cevaplardan küçük olduğunu düşünmüyorum.

günaydın kızlar,sabahtan çarşı yapıp geldim,gene sayfalar dolmuş

günaydınn ohh sabahtan çarşılar yapılmış ben çalıştığımdan herşey h.sonuna kalıyor çarşısı, pazarı, temizliği, yemeği derken bakıyorum akşam olmuş h.sonu geliyor diye seviniyorum ama hiçbirşeyde anlamıyorum.

Hea ben caktim köfteyi, bilmiyorum ya erkek olabilir mi ki?

Gerci dünkü soktan sonra ben bilem erkek olabilerim:))))))

anladım.tabi yaş ilerledikçe ihatiyaçlar farklılaşıyor yada etki eden şeyler etki etmez hale geliyor..denemek isterim bende.bazen çok halsiz oluyorum.(kansızlıktan dolayı)

ipuçları bana yetmedi dejuuuuuu.özelden atsana bi kimseye demem walllaa demem

eğer gerçekten 13-14 yaşında kız çocuğuysa durum daha vahim.o siteleri nasıl bulup girebiliyor,iğrenç ötesi onlar

valla küçük olmadığı kesin o zaman o resim kimin. Çalınıp o siteye konmuş olsa konuştuklarıyla resim yaşı uyuşmuyor. Bir de ne tesadüf yani. Neyse bakalım muneye açıklaması ne olacak ,olacak mı kayıplardadır girmez belki bir daha. Zaten hesabı donduruldu şu an giremez.

Y

Ya ben siteler nedir, nasildir ona bile bakmadim özelden resimler attilar bak bu burda yok diye onlari biliyorum birde senin yolladigin siteyi ama oradada sitenin kendisi degil arsivi vardi galiba..

Aman ne bileyim ya sacma sapan isler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…