- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
şu supradyn nescafe olayını açarmısın ipekcim reca etsem
Günaydin kizceler, citirlar, kitirlar..
Ban yiyecek zamani buldun sende yolcuuu, dün neler oldu biliyon m, soklandik resmen, bilmiyorum tam olarak gercek ne ama resimler kesin calinti..
Kimmis kiz o söyle bana yolcam gidipp
kulağıma söylesene merak edrim şimdi ben..benimde aklımdan biri geçiyordu bir zamnlar ama sonra vazgeçtim acaba omu didim
ben efsanın erkek olduğunu düşünmüyorum. yaşı çok küçük, 13 14 gibi.. o malum sitelerden fotoğraf alıp herkese açık yapması, insanlara verdiği tepkiler falan bunu kanıtlıyor. utancından gelemiyordur.
kimmiş o? özelden bir deyiver. namısımıza mukayyet olak
benim uykum hala açılmadı ya uyudum uyucammm
günaydın kızlar,sabahtan çarşı yapıp geldim,gene sayfalar dolmuş
Günaydin kizceler, citirlar, kitirlar..
Ban yiyecek zamani buldun sende yolcuuu, dün neler oldu biliyon m, soklandik resmen, bilmiyorum tam olarak gercek ne ama resimler kesin calinti..
Kimmis kiz o söyle bana yolcam gidipp
Söliiimm miiibanlı şu an mesela, siyasete yazıyor, birebir tartıştığımız kişilerden değil daha doğrusu sürekli tartıştıklarımızdan değil ama bu ara çok atar yapıyor. Benim görüşümde ama ben son zamanlarda hazetmiyorum çok saygısızlaştı. Birkaç gündür bu düşüncem var ama dün özellikle pekişti gibi ama tabi dün ortalığı karıştıran kişiden bahsetmiyorum dün deyince o gelmesin aklına yani bilmiyorum sadece benim düşüncem ipuçları bu kadar
ben efsanın erkek olduğunu düşünmüyorum. yaşı çok küçük, 13 14 gibi.. o malum sitelerden fotoğraf alıp herkese açık yapması, insanlara verdiği tepkiler falan bunu kanıtlıyor. utancından gelemiyordur.
kimmiş o? özelden bir deyiver. namısımıza mukayyet olak
Söliiimm miiibanlı şu an mesela, siyasete yazıyor, birebir tartıştığımız kişilerden değil daha doğrusu sürekli tartıştıklarımızdan değil ama bu ara çok atar yapıyor. Benim görüşümde ama ben son zamanlarda hazetmiyorum çok saygısızlaştı. Birkaç gündür bu düşüncem var ama dün özellikle pekişti gibi ama tabi dün ortalığı karıştıran kişiden bahsetmiyorum dün deyince o gelmesin aklına yani bilmiyorum sadece benim düşüncem ipuçları bu kadar
canım bunu bana okulda ineğin biri söylemişti.gece çalışamıyorum çok uykum geliyor demiştim de sırrını söylemişti. gerçekten de tüm okul hayatım boyunca nescafe içerken sade olarak bir tane supradin alıyorsun. kahve zaten kafein içeriyor ya birbirini tetikliyor belki de.. gerçekten sabahlara kadar uykum gelmezdi. o kadar yıl bir şey olmadıysa bana zararı yoktur.
Ancak geçen supradin alayım dedim yorgunum iyi gelir. Kahvesiz attım ama eski etkisini hissedemedim. Belki de yaş ilerledi de vücudun ihtiyaçları farklılaştı.
Bir de hani şu enerji içecekleri var ya. Bizim zamanımızda yeni çıkmıştı. Akıllının biri dedi ki sınavdan sonra Redbul içtim çalışırken işim bitti sınavım bitti uyuyamıyorum ya.
Bunu duyan ben en önemli sınavımda 3 tane Redbul çaktım. Yarım saat sonra uyudum. Biraz kişisel ve psikolojik sanırım.
hoşgeldin ablacığımmm ohh havada güzel ne güzelll açılmışsındır.
Egem abla hoş geldin. Son zamanlar baya sık görüyorum seni. Nasılsın?
hoş buldum kızlar
ipek bu aralar boşum o nedenle sık sık geliyorum.
eğer gerçekten 13-14 yaşında kız çocuğuysa durum daha vahim.o siteleri nasıl bulup girebiliyor,iğrenç ötesi onlar
ama ben verdiği cevaplardan küçük olduğunu düşünmüyorum.
Yeğer gerçekten 13-14 yaşında kız çocuğuysa durum daha vahim.o siteleri nasıl bulup girebiliyor,iğrenç ötesi onlar
ama ben verdiği cevaplardan küçük olduğunu düşünmüyorum.
ipuçları bana yetmedi dejuuuuuu.özelden atsana bi kimseye demem walllaa demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?