Kaldığımız yerden devam :)

sonucta bir kez uı olmuşun

badişim mune yazdı şimdi 3 olacakmıs bu. sen demesen kuralı falan bilmeden yazardım heralde direkt uı yapın diye

yalnız hepsi de kayıtlıymıs sitede demek ki neden uı yaptırdıklarımı bile söyledi
ne yapayım şimdi ben

dedim kuzum ben sana :) sende benim gibi yap tut kendini. ya akşam birer saat takıl çık yada haftada bir ödül olarak gir
tadı kalsın en azından ama uı olma sakın

dedim kuzum ben sana :) sende benim gibi yap tut kendini. ya akşam birer saat takıl çık yada haftada bir ödül olarak gir
tadı kalsın en azından ama uı olma sakın

sordum tekrar ders için olsa bile 3.de olmaz mı diye
bakalım cevabına göre kuzum bir yöntem uygulıcam kendime

yazar yazmaz aşağısı da doldu yalnız herkes bu haberi mi bekliyordu

Son düzenleme:

sordum tekrar ders için olsa bile 3.de olmaz mı diye
bakalım cevabına göre kuzum bir yöntem uygulıcam kendime

yazar yazmaz aşağısı da doldu yalnız

benim tavsiyem kendini tamamen soyutlamaman yoksa çok bunalırsın. en azından gel burda iki kelam et biliyosun başka kafa dağıtacak mekan yok :)
ama tabi sana kalmış

benim tavsiyem kendini tamamen soyutlamaman yoksa çok bunalırsın. en azından gel burda iki kelam et biliyosun başka kafa dağıtacak mekan yok :)
ama tabi sana kalmış

sebep ne olursa olsun 3.de atılıyormusuz
farklı uyelık alırsak 2.uyelıkten gidermişisz ay ben de mesajların aynısını yazıyorum buraya herkes okusun bari ahahah

neyse kuzum napalım sevdicekle kavgaya devam o zaman
şaka bir yana ben bir yöntem bulucam kendime

durumu yarın faceden konusuruz bir yazıyorum asagıda kac kişi birikiyor sinir oldum cidden

hadi iyi geceler kızlar daha erken uyucaktım güya

çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…