• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bibinin eine düşeceğine fosoptik çukuruna düş daha iyi zaten :60: :60:

Ama ben biliyorums en hep uyarmışsındır yapmayın etmeyin demişsindir :27::27:
didim tabi:19: yapmayın dedim o da kk üyesi didim o da bizim insanımız dedim dinlemediler :19:
kesin öyle demişsindir :27: sti inanma buna eski sayfalara ban görürsün yalaçiiiiiii:27:

:63: bibi saçlarını elime dolarım :27::27::27::52::52:

Anaaam yazdıkça yazasım geliyor ya ben çıkıyorum dean ve sam beni çağırıyor. Bu arada geçen yolda bi impala görmüşüm of of içim cız etti etrafa bakındım kardeşler nereye avlanmaya geldi acaba diye :60:

dimi sen biliyorsun bunları zaten:19::19:

ayy sesli güldüm ya delii :60:

:27::27::27:

Anaaam yazdıkça yazasım geliyor ya ben çıkıyorum dean ve sam beni çağırıyor. Bu arada geçen yolda bi impala görmüşüm of of içim cız etti etrafa bakındım kardeşler nereye avlanmaya geldi acaba diye :60:

Sam ve dean mı ? yeni bölüm yok ki 15 nisanda yeni bölüm :53::53:

dean ve sam ha :23::23: gitme kız negüzel geyik yapıyok bende izlicemde yeni bölümü geyiği bırakamam hemen :27:

aynı şekilde müdafaa etmesen de olur ama şimdi :27::27:

yoo yoo aa olurmu canım arkadaşım aynen öyle yapacağım :27::27:

En dip derken ne kadar derinlikten bahsediyoruz :27: Alabildiğine mi ? :60:

Bu topik komşu topik buraya bi espri koaycaktım ama pis kaçacak koymim :60: Burayıda cünüp etmeyeyim :60: jagın topiği battı batacağı kadar :27::27:

Ama alabildiğine düşün yani en büyüğünün genişliğinde alabildiğine :27::27: o yüzden kal :52:

yoo yoo aa olurmu canım arkadaşım aynen öyle yapacağım :27::27:

Bu topik komşu topik buraya bi espri koaycaktım ama pis kaçacak koymim :60: Burayıda cünüp etmeyeyim :60: jagın topiği battı batacağı kadar :27::27:

Ama alabildiğine düşün yani en büyüğünün genişliğinde alabildiğine :27::27: o yüzden kal :52:

Cünup olmuş olacağı kadar insanlar bilgi edinsin cahil kalmasın. :27:

Back