- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Ya kkda sorun mu var benim bağlantı mı sorunlu anlamadım, net 5 dk bir gidiyor da, kkyı da açamadım kaç dakikadır. Sinir oldum.
Çene çene çene bi bitmedi yahu burada
Gidiyorum geliyorum en az 20 sayfa ilerlemiş
Siyasetten mi
bende sorun yok canım :26:
daha bu başlangıç bu saatten sonra biz açılıyoruz
hayır stiona direkli kedi bulduk nıye kırbacı eksk diyor
Bende uzanıp dizilere gömüyorum kendimi bu saatlerde yalnızlık işte
benimde eşim yatıyor bu saatlerde ama kkda takılıyorum genelde geyikle vakit geçiriyorum tavsiye ederim yanlızlığını alır
dizlerimde ağrı oluyor canım fazla merdiven falan çıkarsam kilodan hep işte mağlesefbelimde ağırıyo tabiki
Ya kkda sorun mu var benim bağlantı mı sorunlu anlamadım, net 5 dk bir gidiyor da, kkyı da açamadım kaç dakikadır. Sinir oldum.
Hahaha kediyle olmaz o işler kedi masum kalır azıcık afilli hatun bulmak gerek bende sexi gifler çok ama ayıplı olur
Önceden çok geyiğe dalıyordum bu saatlerde sonra öğlen anca uyanıyordum.
Sabah ders çalışmak olmasa sorun değil bi an önce yaz gelsin de geyiklerde parmaklarım yorulsa diye bekliyorum.
Verirsin ya,o ışığı görüyom sende.
İnternet geçmişini silin dedi Kazen geçen.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668167&page=4066 bak burda bibi hepimize kedi buldu cok komikler
Boyum 1.60,ya aslında öyle kilolu görünmüyorum da armut tipi vücudum.Kilo alınca direk bacaklara ve basenlere gidiyor,hoş olmuyor.Ben de bi 50 kiloya düşme niyetindeyim ama abur cuburdan vazgeçemediğim için duruyo öyle kilolar.boyun kaç bilmiyorum ama kısaysa bikaç kilo versen yeter
58 çok değil bence
ben de 4 kilo vermek istiyorum ama yıllardır veremedim
Önceden çok geyiğe dalıyordum bu saatlerde sonra öğlen anca uyanıyordum.
Sabah ders çalışmak olmasa sorun değil bi an önce yaz gelsin de geyiklerde parmaklarım yorulsa diye bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668167&page=4066 bak burda bibi hepimize kedi buldu cok komikler
ben öğlene kadar yattığım için sorun olmuyor
inş. canım
Boyum 1.60,ya aslında öyle kilolu görünmüyorum da armut tipi vücudum.Kilo alınca direk bacaklara ve basenlere gidiyor,hoş olmuyor.Ben de bi 50 kiloya düşme niyetindeyim ama abur cuburdan vazgeçemediğim için duruyo öyle kilolar.
Şu ara en büyük hayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?